Blog

internet marketing en development blogs

Voice Search, een aantal facts & figures

Voice Search, een aantal facts & figures

24 juni 2019

Voice search heeft het huidige digitale Umfeld stevig in z’n greep. Marketeers zijn aan het uitvinden of en hoe Voice het beste ingezet kan worden voor hun business. The big boys gebruiken het digitale speelveld om hun Microsoft, Google, Apple en Amazon Assistants aan het grote publiek te slijten. Maar hoe wordt Voice op dit moment eigenlijk door de gebruiker benut? Een aantal facts & figures op een rij om de impact van Voice op het dagelijks gebruik tastbaar te maken.

User generated content, goed voor SEO?

User generated content, goed voor SEO?

03 juni 2019

Reviews, geüploade video’s en images, FAQ’s, reacties op berichten, allemaal voorbeelden van user-generated content (letterlijk vertaald gebruiker-gegenereerde content). User-generated content (UGC) geeft de bezoeker nog meer informatie waar een pagina over gaat. UGC creëert ook een bepaalde verbinding met je merk en geeft je de mogelijkheid om feedback van klanten te verzamelen. Aangezien UGC ook wel wat nadelen met zich meebrengt is het goed om je te realiseren hoe je het beste kunt profiteren van alle voordelen.

Hernieuwde focus op mobile met Accelerated Mobile Pages

Hernieuwde focus op mobile met Accelerated Mobile Pages

10 april 2019

Ongeacht in welke niche je opereert, SEO inspanningen voor mobiel hebben alle volledige aandacht nodig. Google’s toewijding aan de mobiele gebruiker wordt steeds meer zichtbaar. Heb je als merk vandaag de dag mobile niet als topprioriteit dan ga je de slag met de concurrentie niet winnen. Toepassingen van Accelerated Mobile Pages (AMP’s) kunnen je helpen mobile doelstellingen te behalen.

Google ontvangt volgende megaboete van de EU

Google ontvangt volgende megaboete van de EU

28 maart 2019

Google kan een aanzienlijke boete van de EU tegemoet zien, de derde alweer in vrij korte tijd. Dit keer gaat het om een bedrag van bijna 1,5 miljard(!) euro voor ‘misleidende handelingen in online advertising’ betreffende uitgave contracten die met AdSense voor Search van doen hebben. In een verklaring meldt de EU dat de boete ‘rekening houdt met de duur en de ernst van de overtreding en is berekend op basis van Google’s omzet uit online search advertising bemiddeling in the Europese Economische Ruimte.

In-market doelgroepen, geef jouw Search campagnes een boost!

In-market doelgroepen, geef jouw Search campagnes een boost!

21 maart 2019

De tijd van het managen van search campagnes met enkel en alleen keywords is natuurlijk al lang voorbij. Er zijn inmiddels net zoveel tools beschikbaar om advertenties op verschillende doelgroepen te richten dan dat er oplossingen zijn om dit met je keywords te doen. Een interessante tool die we er in dit blog uit willen lichten is het gebruik van In-market doelgroepen, in de loop van 2018 door Google geïntroduceerd. Toepassen van deze tool levert bewezen goede resultaten op binnen Search.

Interne linkstrategieën voor keywords met wisselend zoekvolume

Interne linkstrategieën voor keywords met wisselend zoekvolume

26 februari 2019

De meeste contentmarketeers met kennis van zaken zijn het erover eens, externe links zijn van groot belang voor een succesvolle online marketingstrategie. Waar veel bedrijven echter nog moeite mee hebben is het creëren van de juiste impact met het plaatsen van interne links. Wanneer goed toegepast zorgen interne links voor traffic naar pagina’s die traditioneel minder aandacht krijgen en zorgen voor een boost op keyword rankings die dat nodig hebben. In dit blog meer over een optimale interne linkstructuur.

Welke impact heeft Voice Search op SEO?

Welke impact heeft Voice Search op SEO?

19 februari 2019

Zoekmachine technologie ontwikkelt zich de laatste jaren steeds sneller waarbij Google verschillende zoekmachine updates uit heeft gerold om haar gebruikers kwalitatieve, relevante zoekresultaten te bieden. Voice Search wordt hierin steeds belangrijker. In dit blog gaan we dieper in op de mogelijke impact van Voice Search op jouw SEO activiteiten en wat je zelf kunt doen om aan te haken bij deze onvermijdelijke trend.

Adverteren op Google – In 2019 ook een must-have voor jouw onderneming

Adverteren op Google – In 2019 ook een must-have voor jouw onderneming

14 januari 2019

Tegenwoordig is het voor de naamsbekendheid en omzet voor jouw onderneming niet meer genoeg om iedere week in het lokale suffertje te staan. De kracht van herhaling is in het huidige medialandschap nog steeds zeer groot, maar alleen offline communicatie is ook voor het MKB tegenwoordig niet meer voldoende. In 2019 moet voor jouw onderneming het stukje online communicatie ook écht worden opgezet. Nadat het online affiche, de website, is opgetuigd kan door middel van adverteren op Google de zichtbaarheid van jouw onderneming een vliegende start krijgen. In dit blog nemen we jou mee in de mogelijkheden die er binnen Google zijn en hoe je volgens Immense te werk moet gaan.

Opkomende e-commerce trends van 2019

Opkomende e-commerce trends van 2019

02 januari 2019

Online sales bereiken elk jaar weer nieuwe recordhoogtes. Webshops groeien niet alleen in aantal, ook de gemiddelde omzet per webshop groeit gestaag door. De logische verwachting is dan ook dat nog meer ondernemers nieuwe webshops zullen opstarten. En dus is er nog meer noodzaak de laatste e-commerce trends nauwgezet te volgen om de concurrentie net een stapje voor te blijven. We zetten de belangrijkste trends voor je op een rij.

Mobile app development, de belangrijkste trends voor 2019

Mobile app development, de belangrijkste trends voor 2019

21 december 2018

2018 was een mooi jaar voor mobile app development. Met de komst van de laatste Android Pie OS versie en Apple’s iOS 12 worden smartphones geüpgrade met de meest recente technologie. Vernieuwing in mobiele technologie betekent ook meer mogelijkheden om los te gaan met mobile apps. Overal om je heen zie je de meest mooie, geavanceerde apps verschijnen, één grote speeltuin voor developers dus! In dit blog lees je meer over hoe je de laatste mobile app development trends kunt gebruiken om jouw klant met unieke apps te verrassen.

De belangrijkste social media trends voor 2019

De belangrijkste social media trends voor 2019

11 december 2018

Het belang van social media is nog nooit zo groot geweest als nu. Ben je als bedrijf niet bezig met social media, dan maak je het voor jezelf een stuk lastiger om klanten aan je te binden. Hieronder daarom een overzicht van de belangrijkste social media trends waarmee je als marketeer het verschil kan maken.

SEO Trends voor 2019, wat komt er allemaal op ons af?

SEO Trends voor 2019, wat komt er allemaal op ons af?

05 december 2018

Nieuwe technieken, design, de ontwikkelingen op SEO gebied gaan momenteel erg hard. Als marketeer zul je mee moeten bewegen met deze trends. Digitale marketingstrategieën zullen waar nodig aangepast moeten worden om zo de concurrentie een stap voor te blijven. Een goed moment dus om vooruit te kijken naar de belangrijkste trends die het SEO landschap in 2019 zullen beheersen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16