Blog

internet marketing en development blogs

Verspil jij je tijd aan deze SEO onzin?

08 januari 2015

Door de jaren heen is SEO flink veranderd. Wat voorheen wel werkte, werkt nu niet meer. Sommige oude technieken zullen niet alleen je bereik stagneren, maar zorgen zelfs voor een daling. Pas jij deze achterhaalde SEO adviezen nog toe?

Immense Infographic - het jaar 2014 in beeld

06 januari 2015

Het jaar 2014 is alweer voorbij, voor Immense het eerste volledige jaar. Tijd om eens te kijken wat we samen met onze gewaardeerde klanten en partners hebben bereikt.

De belangrijkste online marketing trends voor 2015

31 december 2014

Het jaar 2014 is alweer bijna voorbij en natuurlijk blikken we dan even vooruit naar 2015. Dit zijn de 7 trends die wij in het nieuwe jaar verwachten.

Zoekwoord kiezen? Vermijd deze veelgemaakte fouten

18 december 2014

Zoekwoorden gebruik je om producten of diensten beter vindbaar te maken in Google. Dit door in je teksten of online advertenties rekening te houden met de juiste zoekwoorden en zoekwoordcombinaties. Kies je voor het juiste zoekwoord, dan kun je ervoor zorgen dat je bezoekers wint. Hoe kom je erachter wat voor jou het beste zoekwoord is? Door onderzoek! Zorg alleen wel dat je deze veelgemaakt fouten vermijdt.

Succesvol stappenplan voor contentmigratie

11 december 2014

Vroeg of laat is het tijd voor een nieuwe website. Hoewel het wel vaak gedacht wordt, kan de oude content niet altijd een op een overgezet worden. Pagina’s die nu hoog scoren in Google wil je niet verliezen. En soms verandert de website zo drastisch, dat de gehele content aangepast moet worden. Hoe doe je dat en waar begin je dan? Met dit stappenplan!

Meer bezoekers? Verander je titel!

04 december 2014

Wil jij ook meer bezoekers naar je website krijgen? Met een prikkelende titel kun je heel eenvoudig de bezoekersaantallen verhogen. Wij geven je 15 waardevolle tips!

Goede en slechte links: het verschil

29 november 2014

De veelbesproken Penguin updates strijden tegen het onnatuurlijk linken. Daarbij worden ‘slechte’ links hard aangepakt, maar hoe weet je nu of een link goed of slecht is? Controleer je website en let op deze indicatoren bij het beoordelen van je bestaande links. Zo voorkom je een straf van Google en kun je meteen je vindbaarheid verhogen.

Google Partner Learn & Lounge 2014 verslag

27 november 2014

Op uitnodiging vanuit Google Nederland was Immense gistermiddag aanwezig tijdens het Google Partner Learn & Lounge programma. Een selectieve groep gecertificeerde online marketingbureaus kwamen gisteren bijeen voor een kennissessie. Daarnaast was er de gelegenheid tot kennismaking onder het genot van een drankje en hapje. Gisteren via twitter kondigden we al aan dat wij de interessante insights met jullie zouden delen. Belofte maakt zogezegd schuld, dus hierbij het complete verslag!

Conversie verhogen? Vermijd deze conversiekillers!

20 november 2014

Hoog in de zoekresultaten staan is geweldig. Als je klikfrequentie ook nog eens goed is, ben je niet verkeerd bezig. Of toch wel? Maak jij je schuldig aan deze conversiekillers? Dan is er werk aan de winkel! Zorg dat de bezoekers die je aantrekt ook daadwerkelijk actie ondernemen en vermijd deze conversiekillers.

Herstellen van de Penguin update met de Disavow Tool

13 november 2014

De laatste Penguin update is wederom bedoeld om links aan te pakken die niet voldoen aan de richtlijnen van Google. Google ziet namelijk het liefste dat je volstrekt 100 % eerlijk aan al je inkomende links bent gekomen. Klinkt logisch. Maar wat als je niet weet of je negatieve backlinks hebt? En nog belangrijker, wat kun je hier concreet mee doen? Gelukkig deelt Google niet alleen straf uit, maar helpen ze je ook bij het opsporen en verwijderen van de slechte links die naar je site verwijzen. Lang leven de disavow tool!

Beter vindbaar met een SSL certificaat

06 november 2014

Is je site beter vindbaar met een SSL certificaat? In augustus explodeerden de Twitter kanalan van SEO experts, nadat Google via hun blog aankondigde dat HTTPS officieel als een ranking parameter meetelt. Heb je een domeinnaam zonder SSL certificaat? Dan mis je de extra punten van Google.

Nieuwe update Webmaster Tools

31 oktober 2014

Google benadrukt al enige tijd hoe belangrijk het is dat je site ook gebruiksvriendelijk is voor mobiele bezoekers. De laatste update in Webmaster Tools gaat je hiermee helpen door precies aan te geven wat je kunt verbeteren aan je site.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16