Blog

internet marketing en development blogs

Welke impact heeft Voice Search op SEO?

Welke impact heeft Voice Search op SEO?

19 februari 2019

Zoekmachine technologie ontwikkelt zich de laatste jaren steeds sneller waarbij Google verschillende zoekmachine updates uit heeft gerold om haar gebruikers kwalitatieve, relevante zoekresultaten te bieden. Voice Search wordt hierin steeds belangrijker. In dit blog gaan we dieper in op de mogelijke impact van Voice Search op jouw SEO activiteiten en wat je zelf kunt doen om aan te haken bij deze onvermijdelijke trend.

Adverteren op Google – In 2019 ook een must-have voor jouw onderneming

Adverteren op Google – In 2019 ook een must-have voor jouw onderneming

14 januari 2019

Tegenwoordig is het voor de naamsbekendheid en omzet voor jouw onderneming niet meer genoeg om iedere week in het lokale suffertje te staan. De kracht van herhaling is in het huidige medialandschap nog steeds zeer groot, maar alleen offline communicatie is ook voor het MKB tegenwoordig niet meer voldoende. In 2019 moet voor jouw onderneming het stukje online communicatie ook écht worden opgezet. Nadat het online affiche, de website, is opgetuigd kan door middel van adverteren op Google de zichtbaarheid van jouw onderneming een vliegende start krijgen. In dit blog nemen we jou mee in de mogelijkheden die er binnen Google zijn en hoe je volgens Immense te werk moet gaan.

Opkomende e-commerce trends van 2019

Opkomende e-commerce trends van 2019

02 januari 2019

Online sales bereiken elk jaar weer nieuwe recordhoogtes. Webshops groeien niet alleen in aantal, ook de gemiddelde omzet per webshop groeit gestaag door. De logische verwachting is dan ook dat nog meer ondernemers nieuwe webshops zullen opstarten. En dus is er nog meer noodzaak de laatste e-commerce trends nauwgezet te volgen om de concurrentie net een stapje voor te blijven. We zetten de belangrijkste trends voor je op een rij.

Mobile app development, de belangrijkste trends voor 2019

Mobile app development, de belangrijkste trends voor 2019

21 december 2018

2018 was een mooi jaar voor mobile app development. Met de komst van de laatste Android Pie OS versie en Apple’s iOS 12 worden smartphones geüpgrade met de meest recente technologie. Vernieuwing in mobiele technologie betekent ook meer mogelijkheden om los te gaan met mobile apps. Overal om je heen zie je de meest mooie, geavanceerde apps verschijnen, één grote speeltuin voor developers dus! In dit blog lees je meer over hoe je de laatste mobile app development trends kunt gebruiken om jouw klant met unieke apps te verrassen.

De belangrijkste social media trends voor 2019

De belangrijkste social media trends voor 2019

11 december 2018

Het belang van social media is nog nooit zo groot geweest als nu. Ben je als bedrijf niet bezig met social media, dan maak je het voor jezelf een stuk lastiger om klanten aan je te binden. Hieronder daarom een overzicht van de belangrijkste social media trends waarmee je als marketeer het verschil kan maken.

SEO Trends voor 2019, wat komt er allemaal op ons af?

SEO Trends voor 2019, wat komt er allemaal op ons af?

05 december 2018

Nieuwe technieken, design, de ontwikkelingen op SEO gebied gaan momenteel erg hard. Als marketeer zul je mee moeten bewegen met deze trends. Digitale marketingstrategieën zullen waar nodig aangepast moeten worden om zo de concurrentie een stap voor te blijven. Een goed moment dus om vooruit te kijken naar de belangrijkste trends die het SEO landschap in 2019 zullen beheersen.

Conversational challenge @Immense HQ

Conversational challenge @Immense HQ

26 november 2018

Met de succesvolle introductie van Google Home in Nederland vliegen de begrippen ‘Voice’ en ‘Conversational design’ je dagelijks om de oren. Onlangs hebben we bij Immense een challenge gehouden om de aanwezige technische kennis van het bouwen van spraak- en tekstgestuurde interfaces verder te verscherpen. Lees meer over de opzet en learnings van deze inspirerende dag op Immense HQ!

Immense steunt maatschappelijk project Fruitful Office

Immense steunt maatschappelijk project Fruitful Office

13 november 2018

In samenwerking met Ripple Africa plant Fruitful Office 1 fruitboom in Malawi, Afrika - voor élke 40 porties fruit die ze bezorgen. Dat betekent dat Immense in de drie maanden van juli tot en met september 2018 heeft bijgedragen aan het planten van 13 fruitbomen. In dit blog meer over dit prachtige initiatief!

Vemedia lanceert nieuwe websites

Vemedia lanceert nieuwe websites

08 november 2018

Farmacieconcern Vemedia heeft in samenwerking met webdevelopment- en online marketingbureau Immense nieuwe websites gelanceerd voor haar merken Sebamed en Dentinox.

Redesign fouten die schadelijk zijn voor jouw SEO

Redesign fouten die schadelijk zijn voor jouw SEO

25 oktober 2018

Om bij te blijven met de voorkeuren van jouw bezoekers is het nodig jouw website soms wat om te ombouwen en te voorzien van een nieuw design. Het resultaat kan er nog zo mooi uitzien, technisch kan je in flink wat valkuilen vallen die funest kunnen zijn voor de zorgvuldig opgebouwde SEO waarden van jouw site. In dit blog meer over hoe je deze veelgemaakte fouten kunt voorkomen.

Google Assistant vs. Amazon Alexa, welke doet het beter?

Google Assistant vs. Amazon Alexa, welke doet het beter?

15 oktober 2018

Google Assistant en Amazon Alexa zijn wereldwijd de twee meest populaire digitale assistenten van dit moment. Te gebruiken via je smartphone, met een smart speaker en tal van andere zogeheten ‘home technology’ devices. Maar welke assistant is nou eigenlijk het beste? In dit blog zetten we alle features op een rij zodat je zelf kunt bepalen welke kant jij kiest, Google of Amazon.

Immense goes DMEXCO 2018

Immense goes DMEXCO 2018

26 september 2018

Woensdag 12 september vertrok ons online marketingteam in alle vroegte richting Keulen voor het jaarlijkse online marketingevent DMEXCO. Een inspirerende beurs met 40.000 bezoekers, 1.100 standhouders en 500 digital speakers van over de hele wereld. Een plek waar marketing- en mediaprofessionals, marktleiders en voorlopers in technologie samenkomen om de digitale agenda van de toekomst te bespreken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18