Blog

internet marketing en development blogs

Native advertising blijft buzzing

Native advertising blijft buzzing

07 augustus 2017

Native advertising, eigenlijk al sinds het ontstaan van internet een begrip onder marketeers, maar de laatste jaren buzzt native advertising als nooit tevoren. Volgens een recent rapport van eMarketer zal native advertising in de US dit jaar verantwoordelijk zijn voor 52,9% van de totale omzet uit display advertising. Uit onderzoek van IAB Nederland is verder gebleken dat in Nederland de uitgaven aan native advertising in 2016 met 31% zijn gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor.

Heb jij Cross Device Tracking al geïnstalleerd?

Heb jij Cross Device Tracking al geïnstalleerd?

24 juli 2017

Meetbaarheid van de resultaten. Het zal een veel gegeven antwoord zijn op de vraag naar de voordelen van online marketing. Weten hoe daarbij een conversie tot stand komt is helemaal goud waard. Het raadplegen van meerdere devices, voordat een conversie plaatsvindt, wordt steeds gebruikelijker. Daardoor neemt ook de uitdaging toe om deze gebruikers over diverse devices heen te volgen binnen de customer journey. Cross Device Tracking is daarvoor de oplossing. In dit blog meer informatie over hoe je eenvoudig cross device tracking kunt implementeren.

SEO trends om in de gaten te houden

SEO trends om in de gaten te houden

14 juli 2017

De strijd om topposities tussen de organische zoekresultaten van Google is een continu proces. Op de hoogte zijn van de laatste SEO ontwikkelingen en trends is daarom essentieel wil je het gevecht met jouw concurrenten succesvol aangaan. Ook al lijken de meeste aandachtspunten voor de hand te liggen, het is niet makkelijk om op alle fronten continu aan de bal te blijven. Daarom de belangrijkste SEO trends in dit blog voor je op een rij.

Zoekmachines, is er een alternatief voor Google?

Zoekmachines, is er een alternatief voor Google?

12 juni 2017

In Nederland zijn we vrijwel niets anders gewend dan Google te gebruiken als we informatie op het net willen zoeken. Ook al knabbelt Bing een beetje aan het marktaandeel van de zoekmachinereus, in ons land zijn de zoekverhoudingen wel duidelijk. Google neemt een dominante positie in, dat geldt overigens voor de meeste landen in Europa. Maar hoe zit dit wereldwijd? Laten we eens kijken naar de alternatieven die voor Google gebruikt worden.

Voice Search, de trend van de toekomst?

Voice Search, de trend van de toekomst?

01 juni 2017

Is jouw site al ingericht op zoekopdrachten via Voice Search? Ondanks dat er steeds meer over gezegd en geschreven wordt, zijn er nog maar weinig bedrijven die de opmaak van hun content afstemmen op Voice Search. Mogelijk een gemiste kans, aangezien Voice Search ongetwijfeld een van de belangrijkste trends op het gebied van Search zal worden de komende jaren.

Tips voor een snellere website

Tips voor een snellere website

17 mei 2017

In tijden van vluchtig consumentengedrag is een website die snel laadt onontbeerlijk. Alleen een paar seconden wachten kan ervoor zorgen dat een potentiële klant wegklikt en doorsurft naar jouw concurrent. Belangrijk dus om te weten waar deze laadsnelheid door beïnvloed wordt. In dit blog bespreken we daarnaast de belangrijkste tips om de snelheid van jouw site op orde te hebben.

Bing Ads, de groei zet ook in 2017 door

Bing Ads, de groei zet ook in 2017 door

11 mei 2017

Wie zich eerder al heeft neergelegd bij de toekomstige alleenheerschappij van Google binnen het zoekmachinelandschap zal de houdbaarheid van deze stelling wellicht toch nog een keer goed moeten overwegen. Bing snoept namelijk beetje bij beetje meer marktaandeel op, logisch dus dat het voor online marketeers steeds interessanter wordt om op te nemen in de online marketing mix.

Case: Holland Jersey

Case: Holland Jersey

02 mei 2017

Holland Jersey is een jong bedrijf dat zuivel maakt van melk dat gegeven wordt door Jersey koeien. Opgericht in 2015, met de ambitie om het anders te doen dan andere zuivelproducenten. Vanaf begin 2017 werkt Immense samen met Holland Jersey om middels online traffic te genereren naar de winkels en brands awareness te creëren. Hier lees je meer over onze aanpak en resultaten.

Hebben Progressive Web Apps de toekomst?

Hebben Progressive Web Apps de toekomst?

01 mei 2017

Progressive web apps, het houdt de gemoederen momenteel flink bezig. Online experts zijn het er nog niet helemaal over eens, maar het ziet er wel naar uit dat deze nieuwe ontwikkeling ‘here is to stay’. Laten we eens wat dieper ingaan op de voor- en nadelen van de progressive web app (PWA) en hoe deze nieuwe app technology de makers van native apps oprechte schrik aanjaagt.

Chatbots voor Messaging Apps, waar staan we?

Chatbots voor Messaging Apps, waar staan we?

13 april 2017

Het is alweer een jaar geleden dat Facebook de lancering van haar Messenger Platform aankondigde. Developers sprongen een gat in de lucht bij het vooruitzicht dat met de vrijgegeven open bot API slimme bots ontwikkeld konden gaan worden voor Facebook Messenger. Exact een jaar later is de conclusie gerechtvaardigd dat de ontwikkeling van slimme bots voor messaging apps in een stroomversnelling is geraakt. Tegelijkertijd is ook duidelijk geworden dat er nog veel werk te verzetten is.

Backlinks, nog steeds belangrijk voor een goede SEO strategie

Backlinks, nog steeds belangrijk voor een goede SEO strategie

01 maart 2017

Door de jaren heen zijn backlinks en de gevolgen voor Google rankings altijd veel voer voor discussie. Waar je je vroeger als online marketeer eigenlijk alleen hoefde te richten op de kwantiteit gaat het tegenwoordig voornamelijk over de kwaliteit van de links. Laten we eens kijken hoe je backlinks het beste kunt inzetten binnen een geoptimaliseerde SEO strategie.

Goede contentvoornemens voor 2017

Goede contentvoornemens voor 2017

08 februari 2017

Is jouw content al klaar voor 2017? Of ben je nog druk bezig met het doen van de broodnodige aanpassingen om de aanwezige content zo goed mogelijk te presenteren aan jouw doelgroep? Om optimaal in te spelen op de trends voor 2017 willen we graag de in onze ogen belangrijkste content issues met je delen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16