Blog

internet marketing en development blogs

Wat gebeurt er als je bezoekers met U aanspreekt? Het zal je verbazen

Wat gebeurt er als je bezoekers met U aanspreekt? Het zal je verbazen

18 juni 2015

Veel van onze klanten twijfelen of ze bezoekers met je of u moeten aanspreken. Eenlastigekeuze… En belangrijke. Kies je verkeerd, dan loop je kans dat jouw doelgroep zich helemaal niet aangesproken voelt. Dat kan je omzet kosten! Wij geven je in dit artikel tips om je te helpen een keuze te maken tussen de je- en u-vorm.

Wat zet je op een over ons pagina?

Wat zet je op een over ons pagina?

10 juni 2015

De 'over ons' pagina is belangrijker dan je denkt. Hij wordt niet alleen vaak bezocht, consumenten gebruiken de informatie ook om te beoordelen of je een betrouwbare partij bent. Zorg dus dat je geen oersaai verhaal vertelt. Wat vertel je dan wel?

Verhuis je domeinnaam zonder verlies van traffic of rankingpositie

03 juni 2015

Je domeinnaam wijzigen kan tricky zijn. Regel je de verhuizing van je website niet goed, dan kun je veel verkeer verliezen, in de ranking zakken of worden pagina's helemaal niet meer gevonden. Sommige bedrijven branden hun vingers er dan ook liever niet aan. Maar wat als je niet anders kan? Met deze tips kun je je domeinnaam veilig verhuizen.

4 redenen om zowel SEO als SEA in te zetten

4 redenen om zowel SEO als SEA in te zetten

28 mei 2015

Waarom zou je nog investeren in betaald adverteren als je al hoog scoort in de organische zoekresultaten? Of heeft het andersom zin om energie te steken in SEO, als je toch al een advertentie hebt opgezet? Het antwoord is ja; SEO en SEA kunnen elkaar juist versterken. Dit zijn de belangrijkste voordelen om te adverteren, ook al ben je al succesvol in de organische resultaten.

Google Webmaster Tools heet nu Search Console

Google Webmaster Tools heet nu Search Console

21 mei 2015

Na bijna 10 jaar heeft Google besloten om Google Webmaster Tools vanaf nu Google Search Console te noemen. De verandering geldt enkel voor de naam, niet de inhoud van de tool. De reden voor deze aanpassing is de feedback die Google van veel gebruikers kreeg, waaruit bleek dat de meerderheid zichzelf niet ziet als webmaster. Ook wilde Google zelf een naam welke alle functies aanduid. De belangrijkste functies leggen wij nog een keer uit.

Zo maak je je website mobiel vriendelijk

Zo maak je je website mobiel vriendelijk

14 mei 2015

Door de nieuwe update van Google is het nog belangrijker dat je site mobiel vriendelijk is. In het kort betekent dit dat lezers, klanten en prospects geen moeite hoeven doen om de informatie tot zich te nemen. Zo maak je jouw website mobiel vriendelijk(er) en is je kans op een betere positie in de zoekresultaten groter.

Meer zoekopdrachten op mobiel: Google past AdWord tools aan

Meer zoekopdrachten op mobiel: Google past AdWord tools aan

07 mei 2015

Google lanceert nieuwe AdWordtools die specifiek gericht zijn op mobiel. Dit kondigde Google aan, nadat bleek dat er in meer dan tien landen vaker op mobiel dan op desktop wordt gezocht. De AdWords update is dan ook geen verassing. Als je websites vraagt om mobiel vriendelijker te worden, dan kun je immers zelf niet achterblijven. Dit zijn de nieuwe features van AdWords, aangepast aan de behoeftes van de mobiele gebruiker.

.amsterdam-domein geeft geen seo-boost

.amsterdam-domein geeft geen seo-boost

01 mei 2015

Vanaf 27 maart komen er 100 nieuwe .amsterdam extensies online te staan. De gemeente Amsterdam stimuleert Amsterdamse bedrijven om de nieuwe extensie zo snel mogelijk te claimen, aangejaagd met de belofte dat je beter vindbaar zult zijn op Google. Helaas werkt het niet zo simpel. Twijfel je of je moet overstappen? Wij zochten de voor- en nadelen van de nieuwe extensie uit.

Google mobile friendly update: geen paniek!

23 april 2015

De veel gevreesde mobiel vriendelijke update van Google werd afgelopen dinsdag werkelijkheid. SEO-land is in rep en roer. Er wordt gesproken over ‘Mobilegeddon’ en de grote ramp die dit gaat veroorzaken. Menig blog roept dat dit de grootste impact in tijden zal zijn, misschien wel groter dan de laatste Pinguin en Panda update. Ons advies? Geen paniek, maar actie!

Google pagerank: is dat nog belangrijk?

16 april 2015

Ben je bekend met zoekmachine optimalisatie en het beter vindbaar maken van je website, dan heb je ongetwijfeld weleens van Google pagerank gehoord. Er bestaat echter een grote misvatting over het belang van pagerank. Is deze hoog, dan betekent dat niet automatisch dat je ook hoog in de zoekresultaten eindigt.

Geeft jouw site antwoord op de belangrijkste vragen?

09 april 2015

Elke bezoeker op je site is belangrijk. Het is een potentiele klant, die jij kunt overtuigen om iets te kopen of gebruik te maken van jouw dienst. Het liefst wil je dan ook een laag bouncepercentage. Want dat betekent dat jij de aandacht van je bezoeker hebt weten vast te houden. Hoe je dat doet? Simpel: zorg dat je deze drie vragen beantwoordt. Het liefst zo snel mogelijk!

Immense, nu ook Bing accredited professional

31 maart 2015

Immense mag zichzelf naast Google Partner en gekwalificeerde Analytics specialist nu ook ‘Bing accredited professional’ noemen. Dit betekent dat we als bureau zijn getoetst voor alles wat er te weten valt over het Bing Ads-platform. Met de nieuwe onderscheiding op zak willen we graag inzoomen op het ondergewaardeerde advertentieplatform van Microsoft.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16