Immense lanceert custom Adwords Dashboard

Door Maarten op 14 mei 2014

Immense biedt haar klanten toegang tot een custom Dashboard, een online omgeving met toegang tot alle campagnes en belangrijke informatie. Het Dashboard is een complete online omgeving waar onze klanten inzicht hebben tot diverse rapportages. Ook geven onze campagne managers belangrijke adviezen én actiepunten aan de hand van de rapportages.

Hoe werkt het?

Alle Immense klanten krijgen een eigen account waarbij je zelf een profiel kunt beheren. Hierin kun je alle belangrijke informatie terugvinden zoals rapporten en feedback van je persoonlijke campagne manager. Zo heb je in één oogopslag inzicht in hoe al je campagnes presteren. Ook biedt de interactieve interface filtermogelijkheden, zodat je zelf dimensies en tijdspannen kunt selecteren en vergelijken. 

Alles inzichtelijk

Het Dashboard geeft toegang tot diverse dag, week of maandrapportages zoals;

  • Kosten versus Klikken
  • Vertoningen versus CTR
  • CPC versus Positie
  • Aantal conversies versus CPO

De rapportages worden in grafiek vorm getoond en kunnen in een kant-en-klare rapport worden uitgeprint. Daarnaast geven onze campagne managers ook een samenvatting van de resultaten, waarbij de belangrijkste conclusies en actiepunten worden opgenoemd.

Statistieken Adwords dashboard

Voordelen Dashboard

Controle:  Door het inzicht in de campagne statistieken kun je snel inspringen op veranderingen en waar nodig de campagne bijsturen.

Overzichtelijk en tijdbesparend: Alle  belangrijke informatie vind je op één plaats.

Professioneel: De statistieken en rapportage mogelijkheden worden automatisch in een professioneel rapport geprint. Zo heb je alles in handen om het succes van een campagne met collega’s te delen.

Vergelijking Adwords dashboard

Toekomst

Op dit moment worden er filteropties om de rapportages uit te breiden ontwikkeld. Ook verwachten we binnenkort een aparte Dashboard voor mobiel te lanceren.

Heb jij ook interesse in een eigen Dashboard? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 - 737 2421 | info@immense.nl


KPI's Adwords dashboard