Google Partners: het wereldwijde netwerk

Door Maarten op 23 december 2013

Google Partners is in november uitgerold voor gecertificeerde professionals van over de hele wereld. Het platform vervangt Agency Edge, Google Certification Program, en Engage for Agencies. Dit betekend dat bedrijven en gecertificeerde Google partners elkaar nu via één enkel platform ontmoeten: Google Partners.

Het platform moet online marketing bureaus helpen om makkelijker een relatie op te kunnen bouwen met hun potentiële klanten. Dit doen zij allereerst door een uitgeklede en simpelere interface aan te bieden met een heldere zoekfunctie. Zo komt men in contact met bedrijven die dit Google Partner certificaat reeds in het bezit hebben.

Wat zijn de eisen?

Om de Google Partner status te mogen voeren dient een bureau te voldoen aan een aantal eisen:

  • Minimaal één persoon binnen de organisatie die minimaal twee examens heeft behaald. (Deze examens zijn per heden gratis geworden)
  • Gedurende 90 dagen beheerde uitgaven van ten minste € 10.000 hebben gehad (vanaf het moment dat het AdWords-account aan het MCC is gekoppeld)
  • Binnen het mijn klantencentrum account moet 60 van de 90 dagen uitgaven hebben gedaan

Uiteraard voldoet Immense aan deze voorwaarden en vind je ons tussen de gecertificeerde online experts. De Google Partner status is te herkennen aan de onderstaande button.

Google Partner Immense