Vemedia lanceert nieuwe websites

Vemedia lanceert nieuwe websites Door Maarten op 08 november 2018

Farmacieconcern Vemedia heeft in samenwerking met webdevelopment- en online marketingbureau Immense nieuwe websites gelanceerd voor haar merken Sebamed en Dentinox.

De producten van Sebamed richten zich op huidverzorging, Dentinox helpt bij het verlichten van de pijn als bij kleine kinderen de eerste tandjes doorkomen. Eerder was Immense ook al verantwoordelijk voor het succesvolle herontwerp van Vemedia sites Excilor, Natterman en Dag & Nachtrust. Aan de corporate website wordt momenteel gewerkt.

Productfocus

Naast een frissere look and feel zorgt de vereenvoudigde navigatie van de nieuwe sites voor een verbeterde UX. Bezoekers komen nu sneller bij de producten van beide brands uit. Uniek aan dit project was de korte doorlooptijd van het moment van wireframe ontwerp tot de daadwerkelijke oplevering van het eindresultaat.

Beide websites zijn gebouwd op het CMS van Immense. Dit CMS wordt gebouwd op basis van de wensen van de klant waardoor het zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Voorbeeld hiervan is dat we de pagina opbouw hebben gemaakt o.b.v. diverse modules die gemakkelijk gebruikt / verplaatst ofwel dynamisch ingezet kunnen worden. Hierdoor kan de content makerteer zeer gemakkelijk diversiteit in de paginaopbouw realiseren.

Over Immense

Immense is een full service internetbureau met een hands-on team van 16 professionals die je van A tot Z begeleiden in het realiseren van jouw online doelstellingen. We werken voor diverse grote en kleine merken waarbij onze dienstverlening van een single solution tot een volledige online strategie kan worden ingezet. We combineren user centered design, technologie en data om geweldige digitale oplossingen te maken.

Wil je meer weten bel ons dan op 020-7372421, we gaan graag het gesprek met je aan!