Wij zijn verhuisd!

Door Maarten op 07 mei 2014

De dozen zijn uitgepakt, het nieuwe kantoor is geschilderd en de glazen wanden geplaatst, de computers en printers zijn aangesloten en vanaf onze nieuwe locatie zijn wij inmiddels alweer druk bezig met het verspreiden van onze marketingvisie. Immense is zo snel gegroeid dat een verhuizing niet langer kon uitblijven. Het nieuwe kantoor is niet alleen een stuk ruimer, maar ook eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. En parkeren kan gewoon voor de deur. Kom gerust eens langs!

Nieuwe adres
Joan Muyskenweg 124
1114 AN
Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto
Immense is gevestigd op de 4e verdieping van het gebouw Ankestyn, op de hoek van de Joan Muyskenweg en Van der Madeweg. De meeste navigatiesystemen hanteren het adres Joan Muyskenweg 40, Duivendrecht.
 
Let op, bij het kantoor van Immense geldt sinds 1 mei 2014 betaald parkeren.

Met het OV
Vanaf Station Centraal Station of Amsterdam Amstel:
Neem sneltram 51 (richting Westwijk). Stap uit bij halte Overamstel. Loop De Heusweg uit in westelijke richting, hierna de Joan Muyskenweg in zuidelijke richting. U ziet aan het eind rechts een geel gebouw 'Ankestyn'.
 
Vanaf Station Amsterdam Duivendrecht:
Neem sneltram 50 (richting Isolatorweg). Stap uit bij halte Van der Madeweg. Loop in zuidwestelijke richting de Van der Madeweg af, u ziet aan het eind rechst een geel gebouw 'Ankestyn'.

Nieuw kantoor Immense

Nieuw kantoor Immense

Nieuw kantoor Immense