How Company

Vernieuwde website

How Company

Over How Company

How Company organiseert leiderschapstrainingen voor persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Dit door zowel vaste als maatwerkprogramma’s aan te bieden. NR6, How Company en Immense zijn een samenwerking aangegaan om de volledig vernieuwde huisstijl door te vertalen naar een interactieve website. Hier kan men zich kan laten informeren over en inschrijven voor de trainingen die How Company biedt.

Het doel: informatieve website inclusief vernieuwd registratiebeheersysteem

Doorvertaling van de door NR6 ontwikkelde huisstijl naar een vernieuwde website. Dat was de opdracht vanuit How Company, waarbij de site vanuit mobiel oogpunt is ontwikkeld om zo ook een verbeterde user experience neer te zetten.

De aanpak

NR6 heeft Immense vanaf het begin het traject begeleid omtrent design. Vanuit de technische kant heeft Immense gekeken naar de beste oplossingen voor de verschillende designuitdagingen. Zoals het koppelen met de Springest API om reviews in te laden. De nauwe samenwerking tussen NR6 en Immense heeft ervoor gezorgd dat de vertaling van wireframes, naar design tot ontwikkeling goed is gemanaged en gecontroleerd. Door deze optimale structuur van samenwerking hebben we technische uitdagingen goed kunnen tackelen en werden timings gewaarborgd.

De uitdaging: Onderscheidend vermogen

How Company is een redelijk onbekende, maar niet ongeziene speler tussen alle grote trainingsbureaus. Met een vernieuwing van huisstijl die is doorvertaald naar een website met verbeterde UX, trainingsmateriaal en andere communicatiemiddelen zal How Company zich meer kunnen onderscheiden van de rest.

Het resultaat: How Company 2.0

Het eindresultaat mag er zijn. Een mobile friendly, meertalig registratieplatform inclusief vernieuwd gebruiksvriendelijk CMS waar zowel content als de aanmeldingen voor de trainingen gemanaged kunnen worden. De website is nu zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar, aan de Duitse variant wordt hard gewerkt.

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.