Natuurmonumenten

conversie optimalisatie

Natuurmonumenten
Natuurmonumenten, het goede doel dat natuur, landschap en daarmee samenhangende cultuurhistorie daadwerkelijk veilig stelt door gebieden aan te kopen en op professionele wijze te beheren. In constructieve samenwerking met vele anderen werkt Natuurmonumenten voortdurend aan uitbreiding van het beschermde areaal. Zij biedt aan mensen op allerlei manieren de gelegenheid om actief in contact te komen met natuur en landschap en bouwt onvermoeibaar aan publieke bewustwording en draagvlak.
 
Wat gaat Immense doen? Wij nemen vanaf maart de Google Adwords strategie over na een uitgebreide analyse van de verschillende accounts. De focus ligt in het begin op het herstructureren en verbeteren van zowel de advertentieteksten als keyword matchings.
 
De strategie vervolgd zich met het uitbreiden van de accounts op diverse zoekonderwerpen en relevante site links waarmee we de potentiele website bezoeker de juiste informatie bieden ofwel op de juiste plek binnen de website laten landen.
 
Het doel van deze strategie is het realiseren van verbeterde CPL / CPS en meer rendement qua aantallen acties op de website zoals inschrijvingen, aankopen, downloads.

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.