SHE Performance

Portal voor zwangerschapsmanagement

SHE Performance

SHE Performance biedt een online portal voor managers om medewerkers te begeleiden tijdens en na de zwangerschap, met als doel vrouwen het zelfvertrouwen te geven een ambitieuze werkende moeder te kunnen zijn.

SHE Performance beslaat een periode van 18 maanden; vanaf het begin van de zwangerschap tot 12 maanden na de bevalling. Dit is de periode waarin de veranderingen het grootst zijn en waar het voor vrouwen de grootste uitdaging is om alle belangen, zowel privé als werk, te kunnen combineren. Het begeleidingsprogramma biedt vele voordelen voor zowel medewerker als organisatie: hogere productiviteit, minder verzuim en meer loyaliteit onder medewerkers.

Mom in Balance extended

SHE Performance is een verlengstuk van wat Mom in Balance doet. De workouts van Mom in Balance helpen zwangere vrouwen zich fit te voelen tijdens de zwangerschap en weer terug in vorm te komen na de bevalling. SHE Performance is ontstaan vanuit de overkoepelende gedachte dat vrouwen met de juiste begeleiding fysiek en mentaal in staat zijn hun carrière-ambities na te streven.

Met de aanwezigheid van de bestaande portal voor Mom in Balance is Immense gevraagd na te denken over een nieuwe portal die management ondersteunt in het begeleiden van vrouwelijk talent tijdens en na hun zwangerschap. Naast bestaande onderdelen als workouts en coachingsessies was het toevoegen van het dashboard met bijbehorende tijdlijn nodig om het SHE Performance begeleidingsprogramma compleet te maken.

SHE Performance Dashboard

Centraal in het developmentproces van het SHE Performance Dashboard was het ontwikkelen van een tijdlijn. De tijdlijn die de manager handvatten geeft vanaf het moment dat een zwangere collega door haar manager is aangemeld binnen de online portal. De persoonlijke tijdlijn geeft een helder inzicht in de verschillende fases van de zwangerschap, verlof, en periode na terugkomst en welke persoonlijke en praktische onderwerpen actueel zijn. De manager krijgt vanuit de tool automatisch een bericht wanneer het volgende gespreksmoment plaats moet vinden met bijbehorende informatie en mogelijke gespreksonderwerpen.

Belangrijkste koppelingen/kenmerken

  • Toegang tot de vitaliteitsapp van Mom in Balance voor deelnemende vrouwen.
  • E-mailtriggers voor managers op basis van tijdlijn.
  • Koppeling met een uitgebreide beheertool zodat dashboard een dynamisch systeem wordt.
  • Review mogelijkheid.

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.