Diensten

full service internetbureau

Websites

Immense bouwt websites op maat. We zijn gespecialiseerd in back- en frontend ontwikkeling en houden ons dan ook voornamelijk bezig met de techniek achter een website.

Apps

Wil je ook je mobiele bezoekers optimaal bedienen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor mobiele oplossingen. Kies je voor een hybride app of toch liever web app?

API koppelingen

Immense ontwikkelt en implementeert elke gewenste koppeling. Met een partij die hier al een API voor heeft ontwikkelt of we bekijken samen de behoefte voor een nog te ontwikkelen koppeling.

Onboarding tool

Met jouw eigen onboarding tool wordt het nóg eenvoudiger om nieuwe klanten/kandidaten zich te laten registreren en digitale contracten te laten ondertekenen.

Webshops

Een maatwerk webshop zorgt voor een webwinkel die volledig aansluit bij jouw organisatie. Bovendien val je met een unieke webwinkel veel meer op tussen alle concurrentie.

Systemen

Systemen spelen een belangrijke rol bij het uitvoeren van jouw online strategie. Efficiënte bedrijfsprocessen, geautomatiseerd met systemen die aansluiten op jouw specifieke bedrijfssituatie.

Strategie

Immense is jouw strategische bureau. Binnen elke fase van de geformuleerde online strategie staan onze professionals voor je klaar. Zij inventariseren jouw behoefte, analyseren de markt, jouw doelgroep en adviseren de juiste route.

Online marketing

Integrale strategie zorgt voor online succes. Wij zetten een strategie neer die hout snijdt en resultaat gedreven is. Vanaf het ideale contactmoment tot uiteindelijke conversie.

Design

Design is de basis van elke communicatie. Overtuig jouw klant met impactvolle ontwerpen, doordat direct duidelijk wordt wat je wilt communiceren.

UX/UI

Een goed uitgedachte interface levert een betere User Experience (UX) op en laat gebruikers effectiever en prettiger omgaan met de applicatie.

startups

Het maken van de juiste keuzes als het gaat om techniek is voor een startup essentieel om direct een goede start te maken. Het verzamelen van ervaring en kennis om je heen is dan ook cruciaal.