Guidion

Guidion is een specialist in service op locatie, van monteurs tot de planning en logistieke routing. Met een landelijk dekkend netwerk van experts helpt Guidion op jaarbasis zo’n 500.00 klanten. De klanten van Guidion worden meestal geserviced door zelfstandigen die allen één ding gemeenschappelijk hebben, ze dragen zorg voor uw merk door flexibel en klantgericht te werk te gaan.

De Guidion koppeling, hoe werkt het?
Om uw bedrijf snel en eenvoudig te koppelen aan de database van Guidion en voor het aanmaken en beheren van opdrachtorders (tickets) bouwen wij een koppeling met de Soap API. Voor uw bedrijf is het essentieel dat het proces rondom de planning van de werkzaamheden feilloos verloopt, het is namelijk een belangrijk middel voor u om klanten te binden. Met deze Guidion koppeling heb je in ieder geval alles in huis om het volledige logistieke proces van aanvraag tot planning en daadwerkelijke uitvoering door een geschikte monteur vlekkeloos te laten verlopen.

De Guidion koppeling, de voordelen
Het grootste voordeel van de Guidion koppeling is dat het een overzichtelijke en efficiënte manier is om uw monteursaanvragen nog sneller te verwerken. Via een online webformulier kunnen je klanten eenvoudig een (monteurs)verzoek indienen, welke direct naar het systeem van Guidion doorgezet wordt. Terugkoppeling daarvan kan bijvoorbeeld via een bevestiging e-mail naar de klant gestuurd worden, of in een besloten klantenportaal worden weergegeven.

Wil je meer weten over de Guidion koppeling en of dit ook interessant kan zijn voor jouw bedrijf, neem dan contact op met Immense via 020-7372421, we vertellen je er graag meer over!

Website: http://www.guidion.com/nl/ 

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.