Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) is een wereldwijde ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die kleine en middelgrote bedrijven controle geeft over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt. Microsoft Dynamics NAV is snel te implementeren en eenvoudig in gebruik. Bovendien ondersteunt het in verdere groei van je bedrijf.

De bedrijfsoplossingen van Microsoft Dynamics ondersteunen en verbeteren de klantrelatie, dankzij realtime informatie en samenwerkingsmogelijkheden. Technologie helpt individuen bij het realiseren van hun doelstellingen, en ondersteunt bedrijven bij het beheren van de bedrijfsprocessen.

Immense heeft ruime ervaring met het koppelen van webwinkels en websystemen met de (SOAP) webservice van Microsoft Dynamics NAV. Via deze koppeling kunnen producten en voorraaden worden ingeladen in een webshop of webportaal, kan een order worden ingeschoten en facturen/klantgegevens worden opgehaald en online bewerkt. Alle synchronisatie kan real-time plaatsvinden, waardoor alle informatie ook weer direct in je ERP/CRM omgeving beschikbaar is.

Website: https://www.microsoft.com/nl-nl/dynamics/erp-nav-overzicht.aspx

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.