Mollie

Mollie biedt verschillende online betaal mogelijkheden via een directe koppeling op hun API.

iDeal
Met een koppeling naar de iDeal API van Mollie is het zeer eenvoudig een online iDeal betalingsmogelijkheid te realiseren met de webshop, ideaal voor de verkoop van losse producten en diensten. Een bijkomend voordeel is dat er geen bankkosten, setupkosten en maandelijkse kosten in rekening worden gebracht, enkel € 0,29 ex. BTW per transactie.

Bovendien heb je op ieder moment toegang tot je transactieoverzichten en andere statistieken. Tevens kan je een e-mail of SMS ontvangen bij elke binnengekomen betaling, en met één druk op de knop het geld terugstorten naar de consument.

Creditcard
Net zoals de andere betaalmethodes kan er een eenvoudige technische koppeling gemaakt worden met de Mollie API en de webshop. Ook voor een hoogwaardig product als creditcard, hebben zorgt Mollie voor transparante tarieven en eenvoudige procedures. De ontvangen omzet kan elke werkdag uitbetaald worden met een vertraging van 5 werkdagen. Uiteraard wordt er gratis uitbetaald.

Micropayments
Via de mobiel afrekenen variërend van € 0,25 tot € 10,00. Ideaal voor het ontvangen en verwerken van kleine bedragen. Micropayments is laagdrempelig en anoniem, de gebruiker heeft de betaling in slechts twee stappen voltooid.

Website: http://www.mollie.nl 

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.