RDC InMotiv

Immense is gespecialiseerd in koppelingen met de webservice van RDC inMotiv, waarmee we onder andere de volgende modules koppelen:

APK
Deze koppeling wordt gebruikt voor het opvragen van APK rapporten, keurmeesters en instanties, steekproeven, goedkeuren en afkeuren APK en technische controle punten.

BPM
Opvragen van BPM gegevens voor het betreffende voertuig.

VTS XML
VoerTuigScan XML is de dienst waarmee voertuig informatie van InMotiv transactioneel verkregen wordt. VTS XML bestaat uit een vraag en antwoordbericht per branche. Zo heeft de Automotivebranche het bericht getiteld MSi en de Financiele branache het FSi bericht.

DVS
Met het Document Verificatie Systeem (DVS) kan de gebruiker de geldigheid controleren van een aangeboden rijbewijs bijvoorbeeld bij autoverhuur of een proefrit. Hiermee verkleint het risico dat de gebruiker de dupe wordt van een gestolen of vervalst rijbewijs aanzienlijk. En daarmee de kans dat zijn/haar goederen niet of beschadigd worden terugbezorgd.

NAP Check
Met deze NAP Check wordt de stoplicht service bij RDW geraadpleegd welke aangeeft of een kilometerstand logisch of niet logisch is. Het gebruik van de NAP Check is gebonden aan een commerciële overeenkomst met RDC inMotiv.

NAP Weblabel XML
Met NAP Weblabel XML kunnen vanuit uitsluitend occasionmanagementsystemen en occasionwebsites kentekens van AutoConnect Historie deelnemers met kilometerstanden worden aangeleverd die tegen het RDW stoplicht wordt gecontroleerd of er een NAP Weblabel volgens de daarvoor geldende normen kan worden toegekend

KAS XML
KAS XML is de dienst waarmee KvK- en adres informatie via InMotiv transactioneel verkregen wordt en bestaat uit een vraag- en antwoordbericht.

Autoconnect Historie
Gebruikt om kilometerstanden op te vragen, corrigeren en in te voeren

INDI / TRP
Koppeling voor alle INDI en TRP communicatie berichten. INDI is met name gericht op de personen voertuigen, terzwijl TRP gericht is op zwaardere voertuigen boven 3500kg.

OKR
Deze koppeling wordt gebruikt voor het registreren van de tellerstand.

ORX
Opnemen van voertuigen in de bedrijfsvoorraad en opvragen van de voorraad, opvragen van het vrijwaringsbewijs, opvragen status WOK, autodemontage, export kentekenbewijs handelaren en dienstverleners

Website: http://www.rdc.nl

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.