Rentals United

Voor aanbieders van online vakantiehuizen en appartementen bouwt Immense koppelingen met de Rentals United API. Het is een snelle en eenvoudige manier om als aanbieder jouw aanbod onder de aandacht te brengen op meerdere platformen en reserveringssites, waarmee je de kans op een boeking enorm verhoogt.

Hoe werkt de Rentals United koppeling?
Met de Rentals United koppeling zorgen we ervoor dat jouw huizenaanbod gekoppeld wordt met vooraf door jou geselecteerde salespartners binnen het Rentals United portal zodat je een groter bereik genereert. Via de webkoppeling wordt vervolgens alle benodigde informatie voor een boeking opgehaald, waaronder:

  • Locaties (plaatsen met gedetailleerde informatie)
  • Huizen en appartementen
  • Woning en kamer specificaties
  • Beschikbaarheid (kalender)
  • Prijzen en kortingen
  • Betaalmethodes
  • Beheerder informatie op

Voordelen van de Rentals United koppeling
Het grootste voordeel van deze koppeling is uiteraard dat je met jouw aanbod in één keer veel meer potentiele klanten bereikt. Daarnaast kunnen bezoekers direct via de website of een back-end systeem online boeken en ontvangen ze een e-mail bevestiging, eventueel aangevuld met PDF factuur en check-in/check out informatie. De koppeling zorgt er na een boeking automatisch voor dat deze bestemming niet meer te boeken is via andere saleskanalen. Tot slot worden alle boekingsdetails automatisch naar je doorgestuurd, waardoor het lijkt alsof je de boeking helemaal zelf hebt afgehandeld!

Rentals United API via Immense
Gekoppeld aan ons maatwerk Content Management Systeem is de Rentals United koppeling een ideale oplossing voor elke vakantie aanbieder die een dynamische website en/of klanten portaal voor short- en long stay appartementen beheert en op zoek is naar meer boekingen.

Website: http://www.rentalsunited.com 

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.