Apps

Apps

Mobile first! Meer dan de helft van het internetgebruik vindt al plaats via mobile en dit aantal groeit elke dag. We kopen producten online, we spelen games, we vinden informatie online. De snelste en meest toegankelijke manier waarop we dit doen is via mobile apps. Steeds meer bedrijven passen hun online activiteiten hierop aan om ook mobiele bezoekers zo efficiënt mogelijk toegang te geven tot hun product of dienst.

Samen met Immense bouwen aan jouw app

Immense denkt graag met je mee hoe en welke rol een app kan spelen binnen jouw online strategie. Een progressive web app of toch een native app? We begrijpen dat elke app uniek is, Immense helpt daarom bij het maken van de keuze:

 • Welke doelstellingen je verbindt aan het lanceren van een app.
 • Wat voor soort applicatie je het beste kunt ontwikkelen.
 • Op welke mobiele platformen de app kan draaien.
 • Welke IT-vereisten nodig zijn om de app succesvol voor je te ontwikkelen.

Mobile development

Android (tablet +smartphone)

Android OS is wereldwijd met afstand marktleider op het gebied van smartphones. Een app geschikt voor Android is dan ook zeker aan te raden. Een op maat gebouwde app die via onder meer Google Play bereikbaar wordt voor meer dan een miljard gebruikers. Ook handig om alle Google diensten in je app te kunnen verwerken.

iOS (iPhone + iPad)

Wereldwijd hebben ruim 800 miljoen gebruikers dagelijks via de iTunes store toegang tot meer dan 1,2 miljard (gratis) mobiele apps. iOS apps worden op maat ontwikkeld en toegepast voor zowel iPhone als iPad. Speciaal geschikt voor apps die gaan voor uitstraling en design, bijvoorbeeld games en apps met bewegend beeld.

Hybrid (Cordova /Phonegap)

Een app geschikt voor alle mobiele platformen, met ons open source framework in combinatie met Phonegap maken het voor je mogelijk. Hybride apps die hetzelfde eruit zien en werken als een native app, maar dan tegen een fractie van de ontwikkelkosten. Ideaal als je wilt onderzoeken of een app goed werkt binnen jouw online strategie. 

TOEPASSINGEN

 

Zakelijke apps

Apps die je als ondernemer helpen doelstellingen te formuleren en deze te toetsen aan efficiëntie en productiviteit om processen verder te optimaliseren.

 

Entertainment apps

Apps met als doel vermaak. Muziek, film, series, entertainment apps om te ontspannen terwijl je onderweg bent of aan het relaxen thuis op de bank.

 

Cross-platform development

Hybride apps die geschikt zijn voor elk mobile platform. Met Phonegap bouwen we apps voor Android en iOS tegen lage ontwikkelingskosten.

 

Informatieve apps

Informatieve apps geven de gebruiker de mogelijkheid op elk gewenst moment kennis tot zich te nemen en zelflerend te functioneren.  

 

E-commerce apps

Een app als extra verkoopkanaal voor jouw product of dienst. Zo ingericht dat klanten nog sneller en eenvoudiger bij je kunnen bestellen.

 

Mobiele games en widgets

Game-apps ter vermaak of als mobile learning app om informatie en kennis over te brengen. Met een hoog engagement als resultaat.

Voordelen van een PhoneGap applicatie

Voordelen van een PhoneGap applicatie

Immense maakt al jaren met veel plezier gebruik van PhoneGap als mobile development tool. De voordelen voor jou als ondernemer en de doelgroep die van jouw app gebruik gaan maken zijn echter ook heel duidelijk aanwezig:

 • Lagere kosten dan het apart ontwikkelen van een native applicatie voor elk mobiel platform.
 • Groter bereik dankzij eenvoudige inzetbaarheid op meerdere platformen zoals iOS apparaten (iPhone & iPad), Android, Windows Mobile, Symbian en Tizen.
 • Ontwikkeld met HTML5, CSS3 en Javascript.
 • Kortere doorlooptijd en daarmee snelle oplevering van het eindresultaat.
 • Er kan gebruik gemaakt worden van de functionaliteiten die de telefoon biedt zoals de accelerometer, camera, kompas, geolocatie, contacten, media, netwerk, push notificaties en opslag.
 • Distributie loopt via de iTunes Appstore, Google Play store en Windows Store.


apps op maat

apps op maat

Immense maakt gebruikt van een eigen mobiele framework om een mobiele app te bouwen welke voorziet in de specifieke eisen die je hebt als klant en aansluit bij de wensen van jouw eindgebruikers. Dit begint bij de gezamenlijke evaluatie van jouw bedrijf en de IT-vereisten om ervoor te zorgen dat wij de juiste PhoneGap oplossing voor je ontwikkelen.

Of je nu een PhoneGap ontwikkelaar in wilt huren om de capaciteit van je eigen team te vergroten, een UX/UI-ontwerp of code wilt aanpassen, projectmanagement of kwaliteitszorg nodig hebt of op zoek bent naar een complete end-to-end PhoneGap-oplossing, Immense heeft de ervaring en kennis in huis om aan jouw wensen en behoeften voldoen.Web apps

Web apps

Een Web app werkt binnen de browser van je telefoon en is platformonafhankelijk waardoor iOS, Android en Windows gebruikers jouw app allemaal kunnen bedienen. Aanpassingen worden gemaakt in een CMS systeem, wat het makkelijker maakt om updates meteen door te voeren. Er is dan ook geen goedkeuring van een App Store nodig, omdat de verspreiding niet via de store loopt. De uitstraling van een Web app is daarbij wel gelijk aan die van een mobiele app.

Voordelen van een Web App:

 • Geen goedkeuring nodig van de Appstore
 • Aanpassingen zijn direct zichtbaar
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Uitstraling van een echte app
 • Platformonafhankelijk


Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Een helder, transparant traject

Wij vinden het belangrijk dat je als klant precies weet waar je aan toe bent als je met Immense een samenwerking aangaat. Het bespreken van doelstellingen, verwachtingen en een duidelijk plan van aanpak zijn de basis van de manier waarop wij voor al onze klanten werken. Om ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden ontstaan werken we met een helder stappenplan, vanaf de eerste kennismaking tot het opleveren van het eindproduct of dienst:

 • Intake
 • Planning
 • Wireframes & Design
 • Ontwikkeling
 • Testen & Oplevering
 • Onderhoud


Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.