Design

De eerste indruk die je op je klant wilt maken moet een onuitwisbare zijn. Je wilt dan ook dat visueel alles op orde is. Immense begrijpt heel goed dat elke boodschap weer een ander design vraagt. We denken dan ook graag met je mee welke oplossing het beste past bij het design vraagstuk dat je bij ons neerlegt.  

intropic

Immense als partner voor jouw design

Onze specialisten hebben ruime ervaring bij de meest uiteenlopende design vraagstukken. Of het nou gaat om het maken van jouw bedrijfslogo, het design van pakkende infographics tot de creatie van complete animatiefilms, we gaan graag de uitdaging aan om jouw communicatie zo mooi mogelijk te presenteren.    

Waarom Immense?

  • Team met een visie
  • Al ruim 7 jaar ervaring
  • Oplossingen op maat
  • Gecertificeerde professionals
  • Kwalitatieve en pragmatische dienstverlening
  • Altijd up to date van de laatste design trends
  • Team staat altijd voor je klaar

Werk aan jouw design

 

Corporate design

Jouw huisstijl doorvertalen in alle communicatie richting jouw doelgroep en klanten. Corporate video's voor online kanalen als YouTube, het ontwerp van een online platform binnen de huidige site of een pakkende nieuwsbrief.  

 

Logo design

Een logo is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij het starten van jouw bedrijf, maar zeker niet onbelangrijk. Een strak ontworpen logo is authentiek, sluit aan op jouw bedrijfswaarden en is herkenbaar in alle (online) communicatie. 

 

Infographics

Jaarverslagen, online rapportages, magazines bieden prachtige mogelijkheden om platte data visueel te maken zodat de inhoud tot leven komt. Infographics zijn ideaal om op een unieke manier deze data te communiceren.

 

Animatiefilmpjes 

Breng jouw product of missie tot leven met een onderhoudend animatiefilmpje en laad zo je merk met meer dan alleen platte tekst. Met een weldoordacht design vertel je jouw verhaal snel en gemakkelijk op een verrassende manier.

 

Websites

Jouw website als visitekaartje van jouw bedrijf. Dat klinkt logisch, maar om te komen tot een goed design is niet altijd even makkelijk. Van ontwerp van websites, portals tot actiematige landingspagina's, design met jouw doelgroep voor ogen.  

 

Huisstijlen

Uniformiteit en uitstraling gecombineerd in een krachtig design. Een goed ontworpen huisstijl komt terug in alle vormen van communicatie. Website, portal, nieuwsbrief, online video's, jouw merk valt op met een impactvol design. 

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.