Bing Ads

Heb je er weleens aan gedacht om te adverteren met Bing Ads? Ook al is het marktaandeel van zoekmachine Bing nu nog vrij bescheiden, het inzetten van Bing Ads als extra online kanaal kan voor jouw business erg interessant zijn. Met onze Bing Advertising Certified status weten we precies waar we voor jou winst kunnen behalen met een effectieve Bing Ads campagne.

intropic

Bing Ads met Immense

De inzet van Bing Ads staat bij ons nooit op zichzelf. We zetten Bing Ads alleen in als het daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van jouw online doelstellingen. Dus als integraal onderdeel in een totale online middelenmix. Bing Ads biedt daarnaast mogelijkheden die met Google wellicht onhaalbaar zijn. Kortom, Bing Ads en Google die elkaar perfect aanvullen.    

We helpen je met:

  • Het formuleren van doelstellingen voor de inzet van Bing Ads. 
  • Het aanmaken van een Bing Ads account en bijbehorende instellingen.
  • Optimaliseren van jouw Bing Ads campagnes en ontdekken van nieuwe mogelijkheden.
  • Integratie van Bing Ads als onderdeel van jouw totale online strategie.

Bing Ads features

 

Lagere CPC's

Gemiddelde kosten voor een Bing Ads campagne zijn vrij laag. Minder adverteerders, minder concurrentie, daarom zijn de kosten per klik (CPC's) voor de meeste zoekwoorden relatief laag. Daarmee heb je controle over de kosten en adverteer je kostenefficiënt.  

 

Concurrentie

Onderscheid jezelf van jouw concurrentie met Bing Ads. Goede kans dat weinig of geen van jouw concurrenten ook op Bing adverteren, ideaal om je binnen jouw markt te laten zien aan jouw doelgroep. Vergroten van online bereik en uitstraling is het resultaat.

 

Online bereik

Vergroot met Bing Ads jouw online bereik. Het marktaandeel van Bing als zoekmachine groeit gestaag. Nu nog bescheiden, maar wanneer je Bing Ads niet inzet als kanaal loop je mogelijk kwalitatieve bezoekers mis die gericht naar jouw producten of diensten op zoek zijn.

 

Rendement

Conversiepercentrages bij Bing Ads liggen bewezen op een hoger niveau. Gebruikers van Bing zoeken veel directer en door de beperkte concurrentie komen ze sneller bij jou als adverteerder uit met een hogere kans op een conversie. Conversies met optimaal rendement.

 

Rapportages

Volledig inzicht in de resultaten met onze eigen rapportagetool. Met jouw eigen inlog weet je op elk moment hoe jouw Bing Ads campagnes presteren. Onze rapportages geven duidelijk aan welke resultaten zijn behaald en wat we gaan doen om campagnes verder te optimaliseren.

 

Bing import

Instellen van Bing Ads kan helemaal eenvoudig zijn als jouw Google AdWords campagnes al goed staan. Importeren van deze campagnes naar Bing via de online interface of de Bing Ads Editor en dezelfde advertenties worden ook in Bing weergegeven. Kijk kritisch of dit leidt tot hetzelfde resultaat.

 
 

Bing Ads Scan?

Ben je benieuwd of er nog meer uit jouw Bing Ads campagne gehaald kan worden?

Wij nemen graag even de tijd om je Bing Ads campagnes te analyseren om vervolgens concrete optimalisatieslagen aan te geven!

Doe mij zo'n scan!

Bing Ads strategie

Het is duidelijk dat Bing Ads 'here is to stay'. We zetten daarom graag samen met jou een strategie op om het maximale rendement uit jouw Bing Ads campagnes te halen. Voordat we voor je aan de slag gaan is het belangrijk dat je volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden en ons plan van aanpak. Transparantie en een heldere communicatie richting jou als klant zijn essentieel voor het slagen van advertising campagnes. We vinden het belangrijk dat je inzicht en gevoel hebt bij wat we voor je doen aan online marketing.

Onze werkwijze voor Bing Ads

  • Definiëren customer journey en vaststellen KPI’s
  • Formuleren van doelstellingen voor de Bing Ads campagne, awareness of performance?
  • Opzet Bing Ads campagne
  • Analyseren van campagne resultaten
  • Feedback en optimalisatie in heldere, overzichtelijke rapportages

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.