Google Adwords

Google AdWords is een online kanaal dat nog steeds regelmatig wordt ingezet om online doelstellingen te realiseren. Interessant voor jou als adverteerder omdat je met een kwalitatieve AdWords campagne gericht jouw doelgroep kan bereiken, terwijl je volledige controle over je marketingbudget houdt.      

intropic

Google Adwords met Immense

Het opzetten van een Google Adwords campagne is niet eenvoudig. Het aanmaken van de campagne, het kiezen van de juiste instellingen, de optimale targeting en het opzetten van effectieve advertenties zijn bepalend voor het succes van jouw Google Adwords campagne. We weten precies waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe we deze optimaal kunnen bereiken. Samen met jouw kennis van je eigen business zorgt dit voor een optimaal rendement.   

Google Adwords ondersteunt jouw online doelstellingen met de gerichte inzet van:

  • Tekstadvertenties op de zoekresultatenpagina van Google. 
  • Display advertenties binnen het Display Netwerk van Google.
  • Video advertenties binnen zoekpartners van Google als YouTube.
  • Google Shopping ads ter promotie van jouw webshop producten.

Google AdWords features

 

Pay per click

Betaal pas wanneer op jouw advertentie wordt geklikt. Afhankelijk van de concurrentie op zoekwoorden die je in je campagne gebruikt lopen de kosten per klik (CPC) op. Met gerichte biedingen op zoekwoorden behoud je volledige controle over je marketingbudget. 

 

Campagne setup

Targeting van jouw doelgroep, gebruik van relevante advertentie extensies en het opmaken van effectieve beeld- en tekstadvertenties. Maak ook gebruik van mobiele advertenties om zoekresultaten voor mobiel te optimaliseren. Mogelijkheden te over.

 

Google Shopping

Dé manier om jouw producten op een effectieve manier te presenteren aan jouw doelgroep. Haal meer conversies uit jouw webshop door bezoekers direct naar het product te sturen waar ze naar op zoek zijn. Profiteer van prominente posities binnen de zoekresultaten.

 

Rendement

Inzet van GoogleAdwords ondersteunt verschillende online doelstellingen. Meer sales, meer leads, meer naamsbekendheid, met GoogleAdwords sturen we op kwalitatieve bezoekers die gericht naar jouw product/dienst op zoek zijn. Conversies met optimaal rendement.

 

Rapportages

Volledig inzicht in de resultaten met onze eigen rapportagetool. Met jouw eigen inlog weet je op elk moment hoe jouw AdWords campagnes presteren. Onze rapportages geven duidelijk aan welke resultaten zijn behaald en wat we gaan doen om campagnes verder te optimaliseren.

 

Workshops

We delen graag onze kennis. We inventariseren welke informatie handig voor je is om zelfstandig Google AdWords campagnes te kunnen opzetten en managen. Met gerichte trainingen en workshops brengen we jouw kennisniveau daar waar je het wil hebben. 

 
 

Adwords Scan?

Ben je benieuwd of jouw AdWords campagnes optimaal ingezet worden?

Wij nemen graag even de tijd om je Adwords campagnes te analyseren om vervolgens een gedegen advies te geven!

Doe mij zo'n scan!

Google AdWords strategie

Samen met jou bepalen we of en welke rol Google AdWords kan spelen bij het realiseren van jouw online doelstellingen. De kennis van jouw eigen business is daarin erg belangrijk. Jij weet immers het beste wat er binnen jouw markt speelt en waar jouw doelgroep zich bevindt. Met een structurele, heldere aanpak zorgen wij ervoor dat deze doelgroep vervolgens ook online optimaal bereikt wordt met gerichte campagnes. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Definiëren van de online strategie en het formuleren van heldere doelen die je als adverteerder uit online marketing wilt halen. Vervolgens in overleg bepalen welke rol Google AdWords daarin kan spelen. Vaststellen van KPI’s om de verwachtingen en resultaten optimaal te kunnen managen.
  • Inrichten van AdWords campagnes met relevante keywords, advertentiegroepen, biedingen en targeting instellingen om de relevantie van jouw advertenties te optimaliseren. Actief toepassen van extra advertentiemogelijkheden als advertentie-extensies, ad customizers en het gebruik van dynamische tekstadvertenties.
  • Continu testen en optimaliseren van de data die uit de verschillende onderdelen komen. Onze AdWords specialisten gaan elke dag weer de uitdaging aan om de beste resultaten uit jouw campagnes te halen!
  • Toegang tot onze eigen rapportagetool waardoor je continu op de hoogte blijft van de resultaten.

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.