Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Door links te plaatsen op websites/social media, die relevant zijn voor jouw product of dienst en al door Google hoog gewaardeerd worden, bouw je een waardevol linkprofiel op. Het verkrijgen van links is een complexe en tijdrovende klus die we graag voor jou uit handen nemen.  

intropic

Linkbuilding met Immense

Aan de basis van elke linkbuilding campagne bij Immense staat een concrete linkbuilding strategie. We laten je zien welke potentiele linkpartners we hoe gaan benaderen met wat voor soort content. Meerdere soorten links en linkpartners zorgen in hoge mate voor een Google friendly linkprofiel waardoor we in staat zijn jouw online doelstellingen te realiseren met een goed uitgewerkte linkbuilding campagne.     

Met linkbuilding ondersteunt Immense jouw doelstellingen:

  • Hogere posities in de zoekresultaten
  • Betere vindbaarheid
  • Meer traffic en relevant bezoek naar de website
  • Meer sales en leads

Linkbuilding features

 

Update linkprofiel

Een analyse van jouw huidige linkprofiel is essentieel voor een succesvolle linkbuilding campagne. Verwijderen van overbodige, irrelevante backlinks en spam verhoogt de kans op een beter resultaat van toekomstige links die naar jouw site verwijzen en daarmee een waardevol linkprofiel.    

 

Backlinks 

Het gratis plaatsen van relevante backlinks is het ideale scenario. In de meeste gevallen staat er echter een vergoeding tegenover. We hebben de expertise om het maximale uit jouw linkbuilding budget te halen bij betaalde plaatsingen van backlinks naar jouw website. 

 

Linkbait

Linkbait is een effectieve manier om een sterk linkprofiel op te bouwen. Niets zo krachtig als aansprekende content te maken die, voornamelijk via social media, door derden weer middels een link verder wordt verspreid. Google heeft veel waardering voor gedeelde content. 

 

Blog links

Blog links zijn een waardevolle toevoeging aan jouw linkprofiel. Heb je zelf content die je graag deelt of wil je ons een blog laten schrijven? Wij zorgen met ons uitgebreide netwerk dat deze relevante content bij derden geplaatst wordt en teruglinkt naar jouw website.     

 

Social Media links

Links op social media zijn onmisbaar voor een sterk linkprofiel. De uitgebreide targetingopties maken Facebook een ideaal platform om aansprekende content te plaatsen dat binnen voor jou relevante Facebook groepen gedeeld wordt. Met waardevolle links naar jouw site als resultaat.     

 

Links van concurrentie

We brengen ook de linkprofielen van jouw concurrentie in kaart. Een strategie op basis van geplaatste links van de concurrentie biedt de mogelijkheid dezelfde optimalisatieslagen te maken door op dezelfde of vergelijkbare websites links te verkrijgen.

Link management

Wat kan je van ons verwachten wanneer we voor jou gaan linkbuilden? We werken op een gestructureerde manier aan de optimalisatie van jouw eigen website en hoge rankings door externe plaatsing van waardevolle links. Waarbij het niet gaat om de aantallen links, maar om de kwaliteit die voor website autoriteit zorgt.  

  • On-page optimalisatie. De basis voor een optimale interne linkjuice verdeling start met het opzetten van een linkhub voor de verschillende pagina’s. Per pagina wordt dan de waarde en het aantal links bepaald.
  • Backlinks en linkbait. Bepalen van aanvraagstrategie, acquisitiestrategie, focus op specifieke websites en het creëren/delen van aansprekende content.
  • Optimale balans creëren tussen gratis/betaalde links vs. hoge/lage kwaliteit.
  • Dagelijks monitoren van linkprofiel via rankings, domain/page authority en traffic, elke maand samengevat in een overzichtelijke rapportage.
  • Linkprofiel onderhouden. Continu zoeken naar mogelijkheden om het huidige linkprofiel kwalitatief uit te breiden met waardevolle links en links verwijderen die geen waarde meer toevoegen.

Deze linkbuilding strategie levert een zeer uitgebalanceerde linkstructuur op waarbij de rankings structureel stijgen naarmate de linkwaarden van de aangebrachte links blijven stijgen. Hierdoor krijgt jouw site een stabiel en kwalitatief linkprofiel.

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.