LinkedIn

De meeste social media kanalen zijn gericht op entertainment en hebben een informele insteek. LinkedIn is echter voor professioneel gebruik, wat het een perfect medium maakt voor veel bedrijven. Toch wordt Linkedin veel over het hoofd gezien als advertentiekanaal. Met LinkedIn advertenties kun je je diensten positioneren, evenementen aankondigen of gezien worden als expert binnen jouw vakgebied.       

intropic

LinkedIn Ads met Immense

LinkedIn is op dit moment het grootste zakelijke sociale netwerk. Met de uitgebreide targetingmogelijkheden van het LinkedIn platform is dit medium niet te missen wanneer je op de zakelijke markt wilt adverteren. Immense helpt je bij het opzetten van LinkedIn advertentiecampagnes die jouw bedrijvenpagina of updates zichtbaar maken.    

Met LinkedIn Ads bereik je:

  • Potentiële klanten binnen jouw zakelijke doelgroep, geselecteerd door tal van specifieke segmentatiecriteria. 
  • Bestaande klanten die je wilt updaten over nieuwe producten of diensten.
  • Nieuw personeel die je met specifieke advertenties geinteresseerd maakt voor interessante vactures binnen jouw bedrijf.

LinkedIn Ads

 

Doelstellingen

LinkedIn Ads inzetten voor verschillende doeleinden. Promoten van producten en diensten, vergroten van naamsbekendheid en vindbaarheid, delen van updates geschikt voor een specifieke groep of het targeten van nieuw personeel met gerichte advertenties. 

 

Targeting

Inzet van LinkedIn Ads betekent specifieke targeting van jouw doelgroep. Selecteer op functie, branche, bedrijfsgrootte en demografische kenmerken, maar bijvoorbeeld ook op jaren ervaring of diploma's. Targetingmogelijkheden via LinkedIn zijn eindeloos.

 

Betaalmodel

LinkedIn Ads worden afgerekend per klik (CPC) of per duizend vertoningen (CPM). Met gerichte advertenties betaal je alleen voor kliks die relevante bezoekers opleveren die binnen jouw selectiecriteria vallen. CPM is wat meer geschikt voor naamsbekendheid campagnes.

 

Advertentievormen

Keuze uit verschillende advertentievormen die aansluiten bij de doelstellingen die aan een LinkedIn Ads campagne zijn verbonden. Bereik je doelgroep met LinkedIn Text Ads, LinkedIn Display advertenties en LinkedIn Sponsored Updates voor optimaal rendement.

 

Bereik

Met meer dan 5.000.000 LinkedIn profielen in Nederland is het bereik van dit platform enorm. Zo groot dat je met hele specifieke selectiecriteria nog steeds een aanzienlijk aantal profielen kan targeten. Dat maakt LinkedIn zeer interessant om mee te nemen in de online mix.

 

Meetbaar

Online advertising campagnes zijn altijd meetbaar, ook de resultaten van jouw LinkedIn Ads campagne. Immense heeft de specialisten die de resultaten gebruiken om de LinkedIn Ads campagne verder te optimaliseren. Alle resultaten en verbeterslagen maken we voor jou inzichtelijk. 

 
 

LinkedIn strategie

Een eerste vereiste om indruk te maken met een gerichte LinkedIn Ads campagne is een strakke bedrijfspagina die zo volledig mogelijk het verhaal vertelt waarmee je interesse bij jouw doelgroep kweekt. Onze social media specialisten adviseren je graag of jouw huidige bedrijfspagina voldoet, deze aangepast moet worden of dat wellicht een meer actiegerichte pagina beter geschikt is om de kans op resultaten uit een LinkedIn Ads campagne te vergroten.

LinkedIn als volwaardig kanaal

Social media worden steeds vaker ingezet als online marketinginstrument. Door de continue uitbreiding van specifieke targetingmogelijkheden bereik je jouw doelgroep steeds effectiever en wordt online advertising daarmee ook steeds meer kostenefficiënt. We zien LinkedIn dan ook als voorwaardig kanaal wanneer je je richt op online advertising via social media. Een belangrijke reden dat we LinkedIn waar mogelijk in jouw online marketingplan meenemen.  

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.