Rapportages

Houdt ons werk op nadat we een online marketing campagne voor je hebben opgezet? Zeker niet. Wij vertalen jouw online marketing doelstelling naar meetbare indicatoren, waarvan we continu de resultaten meten. Hierdoor weten we precies waar kansen liggen om de prestaties van jouw online marketing inspanningen te verbeteren.

intropic

Rapportages van Immense

Dag, week of maandrapportages: we maken ze altijd op maat voor je. Meten is belangrijk om vervolgstappen te bepalen. Immense heeft een eigen rapportagetool ontwikkeld die alle resultaten overzichtelijk weergeeft, voorzien van adviezen en uit te voeren acties door jouw campagnemanager. Je krijgt ook een eigen inlog zodat je ten alle tijde zelf de prestaties van jouw online marketing campagnes kunt volgen.

Onze rapportages geven je inzicht in:

  • Kosten versus Klikken
  • Vertoningen versus CTR
  • CPC versus Positie
  • Aantal conversies versus CPO
  • Likes versus shares

Rapportage Kenmerken

 

Transparant en inzichtelijk

Wat is er gedaan en wat levert het op? We begrijpen dat je graag wilt weten wat onze inspanningen doen met jouw online marketing inzet. Onze rapportages laten duidelijk zien welke acties genomen zijn. Reden en resultaat gecombineerd. 

 

Real time campagne resultaten

Up to date blijven met de resultaten van jouw online marketing inspanningen is essentieel om de juiste beslissingen te nemen. We zijn in staat om op elk gewenst moment je te informeren over de voortgang. Real time reporting.

 

Overzichtelijke rapportages

Je wilt in één oogopslag zien hoe jouw campagnes presteren. Onze rapportages zijn voorzien van overzichtelijke, interactieve grafieken die op een duidelijke manier de resultaten van jouw KPI's weergeven. Overzichtelijk en helder.   

 

Verbind meerdere platformen

Resultaten van Google Adwords, Facebook Ads of Adform met elkaar vergelijken? Onze op maat gemaakte rapportages kunnen zo worden ingericht dat je in één overzicht de resultaten van meerdere platformen kunt zien. Jouw resultaten gecombineerd.    

 

Concreet en toekomsgericht

Resultaten geven aanleiding tot actie. Onze rapportages kijken niet alleen terug, we willen je als klant ook heldere adviezen en conrete actiepunten meegeven om de prestaties van jouw online marketing campagnes verder te verbeteren. 

 

Toegang tot Eigen Dashboard

Met je eigen inlog heb je via Immense altijd toegang tot jouw op maat gemaakte rapportages. Op elk tijdstip, waar je ook bent, met elk device dat je tot je beschikking hebt, je hebt altijd toegang tot de resultaten van jouw online marketing inspanningen. 

Eigen Dashboard

Als klant krijg je van ons een op maat gemaakt dashboard, waarmee je online toegang krijgt tot alle campagnes en rapportages van onder meer Google Adwords, Bing/Yahoo en Facebook Ads. Zo hoef je nooit om een update te vragen en zie je in één oogopslag inzicht in hoe al je campagnes presteren. Op deze manier blijf je nauw betrokken bij de voortgang van jouw online marketing inspanningen.

Interactief design

Met het interactieve design kan je binnen de verschillende rapportages zelf de KPI's uitlichten waar je op dat moment met name in geïnteresseerd bent. Net als jouw online marketing campagnes vormen onze rapportages ook een dynamisch geheel die constant in beweging zijn. Met de ingebouwde tijdlijn zie je tegelijkertijd welke acties in het verleden zijn ondernomen om tot de huidige resultaten te komen, alsmede de actiepunten waar jouw campagnemanager in de toekomst mee aan de slag gaat om de prestaties van jouw online marketing campagnes verder te optimaliseren.  

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.