SEO - Zoekmachine optimalisatie

Je hebt een mooie website, maar hij wordt nauwelijks gevonden. En als hij wel gevonden wordt, levert het te weinig op. Je website enkel als visitekaartje gebruiken is zonde. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie: het verbeteren van verschillende onderdelen van jouw website om een hoge positie in de zoekmachines te behalen.

intropic

SEO met Immense

Bezoekersaantallen omzetten naar conversie is onze kracht, en jouw winst. Immense zorgt voor het beste SEO resultaat met de juiste website techniek, sterke content en linkbuilding. Zoekmachine optimalisatie is complex en onderhevig aan frequente veranderingen. De SEO specialisten van Immense bieden oplossingen die jou niet alleen op korte, maar ook op lange termijn resultaat bieden.

Onze SEO inspanningen bestaan uit:

  • Toepassen van de juiste website techniek
  • Linkbuilding voor een verhoogde populariteit
  • Uitvoeren van een uitgebreide zoekwoordenanalyse voor het beste resultaat
  • Creëren van relevante content voor jouw bezoeker

SEO Pijlers

 

Techniek

Een gestructureerde en schone code zorgt voor een optimale indexatie van jouw website. Een website die snel laadt, een heldere header opbouw heeft en een duidelijke navigatiestructuur heeft wordt gewaardeerd door Google.  

 

Content

Geoptimaliseerde content zorgt, naast verbeterde zichtbaarheid, voor een optimale wisselwerking tussen zoekmachine optimalisatie en advertising. Structurele verversing van content is daarbij essentieel.

 

Linkbuilding

Verkrijg relevante links op andere sites met een hoge domein autoriteit, die naar de eigen site verwijzen. We zorgen voor een ideale balans tussen kwantiteit en kwaliteit zodat Google jouw linkbuilding campagne op waarde schat.    

 

Website structuur

Een duidelijke URL-­‐hiërarchie is essentieel voor het indexeren van een website. Door vanaf de root naar de onderliggende pagina’s een duidelijke structuur te definiëren weet Google waar hij waarde aan moet toekennen.

 

Image optimalisatie

Met Google bedrijfsfoto's verhoog je de zichtbaarheid van je bedrijf. Laat klanten nu ook online kennis maken door een indrukwekkende 360-graden virtuele rondleiding te geven. SEO proof images zijn een must!

 

SEO resultaat 

Resultaat van SEO inspanningen leidt tot een 'gezonde' technische site die door het regelmatig verversen van content, gelinked aan relevante websites, goed geindexeerd blijft worden door Google. Op naar een goede ranking! 

SEO Scan?

Ben je benieuwd hoe jouw website scoort op de belangrijkste ranking factoren van Google?

Wij nemen graag even de tijd om je website te analyseren om vervolgens een gedegen advies te geven!

Ja, ik wil graag een SEO scan uit laten voeren!

SEO met Immense, wat kun je van ons verwachten?

Voordat we samen met jou een SEO traject ingaan willen we eerst graag onze manier van werken met jou bespreken, zodat de verwachting rondom een te volgen SEO strategie vooraf helder zijn:

  • Analyse van jouw website op de SEO pijlers techniek, content en linkbuilding
  • Formuleren doelstellingen en KPI's
  • Plan van aanpak korte termijn: welke pijnpunten op de site kunnen we direct aanpakken om de overall performance van de site te verbeteren en de rankings op korte termijn omhoog te brengen.
  • Plan van aanpak voor de langere termijn, gericht op content: welke contentstrategie zal het beste voor jou werken, waarbij we kijken naar het herschrijven van bestaande content, creatie van nieuwe content, de interne linkstructuur en optimalisatie van de navigatiestructuur.
  • Welke linkbuildingstrategie moeten we volgen: welke domeinen zijn voor jou interessant om links van te verkrijgen en op te plaatsen, welke content is daarvoor geschikt, moet er nog nieuwe content voor gemaakt worden etc.
SEO optimalisatie is een ongoing process, waarbij we regelmatig met je zullen overleggen over de te volgen SEO strategie en waar we nieuwe mogelijkheden zien om structureel goed te scoren in de rankings van Google.

Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.