startups

Ben je van plan een bedrijf op te richten of ben je net met een startup begonnen? We gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken of we je gedurende de opstartfase van jouw bedrijf op technisch/online vlak kunnen ondersteunen.

intropic

De startup fase

Afspraken met producenten, leveranciers en mogelijke investeerders bepalen in deze fase jouw agenda, maar heb je ook een helder beeld van welke techniek je gaat gebruiken? Het is belangrijk om als ondernemer vanaf het begin direct de juiste keuzes te maken als het gaat om techniek/online.

Immense ondersteunt jou als starter:

 • Bij het opzetten van een Minimum Viable Product
 • Als adviseur tijdens het webdevelopment proces
 • Met de bouw van de techniek waarmee jij de markt op gaat
 • Met begeleiding na de startup fase
 • Bij het tot stand brengen van relevante partnerships

MVP

Aangezien we zelf ook ooit als startup zijn begonnen weten we hoe hectisch de eerste fase kan zijn. Met onze ervaring weten we inmiddels ook heel goed dat de kennis van techniek inzake websites, portals, koppelingen en online betaalmogelijkheden in deze fase vaak wat achterblijft ten opzichte van andere, meer commerciële activiteiten. Terwijl een goede techniek juist essentieel is om je klanten vanaf het begin gelijk goed te kunnen servicen.

MVP

Immense denkt graag vanaf het begin met je mee welke techniek en technologie het beste voor jouw startup kan werken. Een goede MVP (Minimum Viable Product) is in deze fase vaak cruciaal om meer investeerders aan je te kunnen binden, doordat je op een heldere manier de verkoopbaarheid van je product kan laten zien. Om te komen tot een MVP helpen we je met het definiëren van:

 • De klantgroepen die je wilt bereiken
 • Jouw toegevoegde waarde voor de klant
 • De te benutten kanalen

 Logistiek

Immense adviseert en stuurt bij

Behoefte aan een derde partij die de voortgang van de techniek tussentijds beoordeelt?

Advies vanaf de start van het development traject

Al afspraken gemaakt met een webdeveloper? Immense geeft als derde partij vanaf het begin van het development traject advies en zorgt voor bijsturing van het traject indien nodig. 

Periodieke, tussentijdse evaluaties

Door het development traject periodiek te evalueren kunnen we tijdig bijsturen wanneer we het idee krijgen dat bepaalde elementen anders of bijvoorbeeld sneller geïmplementeerd kunnen worden. 

Bouwen van aanvullende modules/systemen

Indien nodig kan Immense je in deze fase ook ondersteunen met de bouw van aanvullende modules en systemen. Niet in de bestaande code, altijd als aanvulling op het lopende traject, zodat dit niet door elkaar heen loopt.

Immense bouwt jouw techniek

Immense heeft veel ervaring bij het bouwen voor startups zoals die van jou. Met onze maatwerkoplossingen maak je direct een statement naar de markt toe door de professionele uitstraling van je website, webshop of app. Het is daarnaast wel zo prettig dat we in het voortraject ook met je meedenken over de positionering van je product en het bereiken van je doelgroep in combinatie met de technologie die voorhanden is.

intropic

Techniek waar je mee vooruit kunt

Naast het strategisch meedenken en onze adviserende rol is Immense ook jouw perfecte partner voor de bouw van de techniek die jij voor jouw startup voor ogen hebt. We kunnen je onder meer helpen met:

 • Ontwikkelen van websites, webshops en apps voor jouw product of dienst.
 • Ontwikkelen van backend elementen als maatwerk CMS en portal oplossingen.
 • Allerlei systemen op maat als eventsystemen, planningssystemen en registratiesystemen.
 • Het bouwen van allerlei koppelingen, intern maar ook extern, zoals verschillende online betaalmogelijkheden voor jouw klanten.

Starten met de juiste online strategie

Wij helpen diverse ondernemers en marketeers bij het bouwen van een roadmap to succes om hun online doelstellingen te realiseren. Met deze roadmap weet je wat je kan gaan doen, hoe je het gaat doen en wat het mogelijk op gaat leveren.

 

Roadmap van A tot Z

Een volledig plan van aanpak inclusief analyse waarin alle handvatten, doelstellingen en concrete uitwerkingen staan beschreven om een succesvolle online strategie neer te zetten. Waarbij de uitwerking vervolgens in overleg volledig uitbesteed of begeleid kan worden.

 

Online Advertising

Gerichte targeting met de relevante uitingen op het juiste moment binnen zoekmachines, met display advertising en affiliate campagnes. Wij zorgen voor een strategie die afgestemd is op de volledige customer journey voor een optimaal rendement. 

 

Social Media

Social Media. Leuk voor huis-tuin-en-keukengebruik, maar hoe zet je het zakelijk in zodat het daadwerkelijk iets toevoegt? Samen kijken we verder naar de mogelijkheden en stippelen we de route uit die je kan bewandelen om Social Media in te zetten als waardevol kanaal.

 

Content creatie

Laat geen letter liggen en benut de ruimtes die beschikbaar zijn om je content te delen met de doelgroep. Content zorgt voor zichtbaarheid en betrouwbaarheid. Deze peilers leveren bezoekers en uiteindelijk conversie op. Met oog voor regelmatige contentverversing.

 

Customer Journey

Begrijp wat je doelgroep doet en waar deze zich online bevindt. We helpen je beter in te spelen op de klantreis door te kijken naar de inzet van online kanalen, het gebruik van doeltreffende touchpoints en het kunnen opzetten van een relevante klantcontactstrategie.

 

Rapportage

Vanaf het begin inzicht hebben in de resultaten van jouw online marketing inspanningen is belangrijk voor jouw startup. Data die je weer kunt gebruiken voor het formuleren van nieuwe doelstellingen. Met onze op maat gemaakte rapportagetool blijf je altijd up to date.

Logistiek

Begeleiding na de startup fase

We zien het regelmatig gebeuren dat ontwikkelaars een product afleveren en daarna hun handen verder van het project aftrekken, waardoor je als startup hoge kosten hebt voor technologie wat statisch is en niet doorontwikkeld wordt. Immense gelooft veel meer in een langdurige samenwerking waarbij we je na de startup fase begeleiden naar hopelijk de volgende fase van groei richting volwassenheid.

Immense blijft betrokken

Nadat we met elkaar het ontwikkeltraject hebben afgesloten blijven we graag actief betrokken in de vorm van:

 • Een helpdeskfunctie, we staan altijd voor je klaar mocht je vragen over het systeem hebben.
 • Het uitvoeren van periodiek onderhoud zodat alle gebruikte technologie up-to-date is.
 • Proactieve adviezen over verdere optimalisatie van de huidige technologie. Denk daarbij aan het toevoegen van nieuwe modules of het uitbreiden van de mogelijkheden binnen de huidige systemen.

 Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.