Strategie

De roadmap to succes om jouw online marketing doelstellingen te behalen

Een heldere roadmap is niet meer weg te denken bij het realiseren van een online strategie. Waar begin ik, wat ga ik inzetten, analyseren, optimaliseren en hoe doe ik dat? En uiteraard de hamvraag, wat levert het me uiteindelijk op? Wij helpen diverse ondernemers en marketeers bij het bouwen van een roadmap to succes om hun online doelstellingen te realiseren. Met deze roadmap weet je wat je kan gaan doen, hoe je het gaat doen en wat het mogelijk op gaat leveren. 

intropic

Strategisch marketing bureau 

Als strategisch marketing bureau werken we samen met jou bij het formuleren van concrete online strategie. We bespreken de huidige strategie, analyseren jouw doelgroep, definieren kansen in de markt en adviseren je over de juiste route voor het realiseren van:

 • De volledige roadmap van A tot Z
 • Webdevelopment
 • Online Advertising
 • Content Strategie
 • Customer Journey

Succesvolle online strategie

Een roadmap uitwerken die leidt tot succes kan op diverse manieren en binnen de verschillende fases van een online strategie. Na een eerste vrijblijvende intake gaan we kijken wat past bij de behoefte en mogelijkheden van jouw bedrijf en doelstellingen.

 

Roadmap van A tot Z

Een volledig plan van aanpak inclusief analyse waarin alle handvatten, doelstellingen en concrete uitwerkingen staan beschreven om een succesvolle online strategie neer te zetten. De uitwerking kan vervolgens in overleg volledig uitbesteed of begeleid worden.

 

Webdevelopment

Wij bouwen, adviseren en begeleiden webdevelopment trajecten. Krijg inzicht in de mogelijkheden van systemen, apps en webshops. Laat daarbij jouw IT-team bijstaan door een van onze experts of besteedt het webdevelopment traject bij ons uit en wordt volledig ontzorgd

 

Online Advertising

Gerichte targeting met de relevante uitingen op het juiste moment. Wij zorgen voor een strategie die afgestemd is op de volledige customer journey voor een optimaal rendement.

 

Content Creatie 

Laat geen letter liggen en benut de ruimtes die beschikbaar zijn om je content te delen met de doelgroep. Content zorgt voor zichtbaarheid en betrouwbaarheid. Deze peilers leveren bezoekers en uiteindelijk conversie op.

 

Social Media

Social Media. Hoe zet je het zakelijk in zodat het daadwerkelijk iets toevoegt? Samen kijken we verder naar de mogelijkheden en stippelen we de route uit die je kan bewandelen om Social Media in te zetten als waardevol kanaal.  

 

Customer Journey

Begrijp je doelgroep en weet waar deze zich online bevindt. We helpen je beter in te spelen op de klantreis, waarbij we kijken naar de inzet van je online kanalen, het gebruik van doeltreffende touchpoints en het opzetten van een relevante klantcontactstrategie.

Maatwerk websites

Impactvolle strategie op maat

Elk bedrijf is uniek waardoor er voor iedereen een andere strategie geldt. Om de meest impactvolle strategie te realiseren is een strategie op maat nodig voor jouw specifieke situatie. Als strategisch bureau bieden we die oplossing. We doorlopen verschillende fases van inventarisatie en analyse om uiteindelijk tot een roadmap to succes te komen. Alle relevante vragen die je als ondernemer hebt komen aan bod bij het onderzoeken, analyseren en uiteindelijk adviseren van een strategie die perfect aansluit op jouw unieke situatie.

Hoe werken wij om de juiste strategie te bepalen

 • Vrijblijvende intake
 • Business review (huidige strategie, doelgroep, concurrentie en doelstellingen afstemmen)
 • Gedragsanalyse doelgroep (welke motivatie en behoefte heeft de doelgroep)
 • Concurrentie analyse (wat doet de concurrentie en wat leren we ervan)
 • Kansen en mogelijkheden (welke online kansen liggen er en wat is realiseerbaar)
 • Online strategie formulering (hoe vliegen we de strategie aan)
 • Roadmap to Succes (wat moet er gedaan worden)


Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.