Systemen

Elk bedrijf heeft systemen nodig om processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zeker wanneer het goed gaat met je bedrijf en de processen complexer worden, groeit ook de behoefte aan kwalitatieve ondersteuning in de vorm van geautomatiseerde systemen. 

intropic

De systemen van Immense

Systemen worden afgestemd op elke unieke bedrijfssituatie. Heb je veel uitvoerend personeel? Een gedegen planningssysteem kan dan uitkomst bieden. De registratie van jouw klanten of bezoekers aan een event? Ook daarin kunnen de online systemen van Immense het proces ondersteunen.   

De maatwerk systemen van Immense

 • Planningssystemen
 • Klantregistratiesystemen
 • Eventsystemen
 • CRM systemen
 • Product configurators
 • Inkoopportals
Registratie systeem

Registratie systeem

Met een elektronisch registratiesysteem kan je snel en efficiënt online informatie vastleggen en beheren. Immense heeft een modulair registratiesysteem ontwikkeld dat geautomatiseerde online deelnemersregistratie mogelijk maakt. 

Voordelen van een online registratie systeem

 • Je bespaart als ondernemer tijd, kosten en energie.
 • Alle ingevulde informatie staat automatisch in een overzicht en is up-to-date.
 • Koppeling mogelijk met online betaalsystemen.
 • Je kunt eenvoudig herinneringen sturen naar geregistreerde deelnemers.

Online registratie op maat

Deelnemers melden zich via een digitaal aanmeldformulier aan en krijgen na registratie automatisch een bevestiging per mail. Je kunt vervolgens zelf alle ingevulde gegevens beheren, wijzigen en exporteren. Dit registratiesysteem kan onbeperkt uitgebreid worden met op maat gemaakte modules en functionaliteiten. 


 Inkoopportal

Inkoopportal

Met een kwalitatieve inkoopportal lopen jouw bedrijfsprocessen effectiever. Een inkoopportal leent zich daarnaast perfect om te koppelen aan andere systemen waaronder boekhoudsystemen en online betaalsystemen. Hiermee worden jouw interne- als externe bedrijfsprocessen nog verder geoptimaliseerd.

Inkoopportal op maat

Immense begrijpt goed dat jouw bedrijfssituatie uniek is. Daarom bouwen wij een inkoopportal altijd op maat, aangezien je flexibiliteit wilt hebben naar je leveranciers om de inkoopportal uit te breiden of aan te passen. Elementen die echter in vrijwel elke inkoopportal terugkomen:

 • Online tonen en bestellen van artikelen
 • Voorraden, vooruit bestellen, back orders
 • Automatische facturen en koppeling met een boekhoudsysteem
 • Goedkeuren en verzenden van inkooporders
 • Tijdsplanning en status tracking van het volledige inkoopproces
 • Updaten van de workflow aan de hand van geautoriseerde inkooporders
 • Opslag van historische inkoopdata en gegevens van alle leveranciers


Meer mogelijkheden

 

Project systeem

Projectmanagement is voor veel bedrijven een enorme uitdaging, zeker wanneer je regelmatig met meerdere personen binnen het bedrijf aan verschillende projecten werkt. Het wordt nóg complexer wanneer ook meerdere stakeholders buiten het bedrijf op dit project aangesloten zijn. Met het projectsysteem van Immense ben je er zeker van dat elk project strak gepland wordt en iedereen op de hoogte is van de gemaakte afspraken.

 

CRM systeem

Een customer relationship management systeem (CRM) maakt relatiebeheer makkelijker. En met de juiste CRM-software wordt je organisatie succesvoller. Het CRM-systeem dat Immense ontwikkeld heeft maakt het nog eenvoudiger om contactgegevens, het kooppatroon van de klant en zakelijke connecties bij te houden. Hierdoor heb je meer inzicht in het verkoopproces, waardoor je betere beslissingen kunt maken.

 

Event systeem

Met een online event registratiesysteem kan informatie efficiënt worden vastgelegd en beheerd. De gegevens van alle deelnemers zijn binnen dit event registratiesysteem overzichtelijk op één plek verzameld, zodat je altijd en overal inzicht hebt in de status. Ons registratiesysteem is per event in te richten, zodat elke oplossing voor jou maatwerk betekent. Geschikt voor registraties van kleine tot grote evenementen en congressen.

Product configurator

Product configurator

Een bijzonder systeem waar Immense veel ervaring mee heeft is de product configurator. Een product configurator is een applicatie waarmee je jouw klanten in staat stelt jouw producten naar eigen inzicht vorm te geven zodat er een uniek eindproduct ontstaat. Het doel van deze product configurator is om ook voor complexere producten op een snelle manier offertes en orders te kunnen maken door klanten en bezoekers.     

Een product configurator op maat

Het bouwen van een product configurator is altijd maatwerk. We zorgen ervoor dat alle elementen in de product configurator meegenomen worden die jij erin terug wilt zien. Van eenvoudige oplossingen zoals het toevoegen van een range kleuren aan de configurator tot het presenteren van het eindproduct in een 3D-omgeving, met de product configurators van Immense kun je alle kanten op.Planningssysteem

Planningssysteem

Een effectief planningssysteem geeft duidelijkheid aan zowel leidinggevenden als het uitvoerend personeel. Voor veel organisaties is een planningssysteem dan ook de basis voor alle werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Planningssystemen zijn maatwerk

Afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf, het soort werkzaamheden en de flexibiliteit van het personeel maken wij planningssystemen op maat die voldoen aan elke specifieke bedrijfssituatie. Planningssystemen kunnen gericht zijn op personeelsplanning, maar we bouwen ook planningssystemen die zich volledig richten op het logistieke proces.

Planningssystemen, altijd en overal toegankelijk

Onze planningssystemen worden altijd als webapplicatie gebouwd. Om snel in te kunnen spelen op veranderingen in de planning hebben jij en jouw werknemers op deze manier overal en altijd toegang tot het planningssysteem. Indien gewenst koppelen we het planningssysteem ook met andere systemen binnen jouw bedrijf.hoe werken wij

hoe werken wij

Een helder, transparant traject

Wij vinden het belangrijk dat je als klant precies weet waar je aan toe bent als je met Immense een samenwerking aangaat. Het bespreken van doelstellingen, verwachtingen en een duidelijk plan van aanpak zijn de basis van de manier waarop wij voor al onze klanten werken. Om ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden ontstaan werken we met een helder stappenplan, vanaf de eerste kennismaking tot het opleveren van het eindproduct of dienst:

 • Intake
 • Planning
 • Wireframes & Design
 • Ontwikkeling
 • Testen & Oplevering
 • Onderhoud


Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.