Webshops

Ben je van plan jouw eigen webshop te starten of wil je je bestaande webshop moderniseren? Immense heeft een eigen online webshop systeem ontwikkeld dat uitgebreide mogelijkheden biedt voor de de online verkoop van producten en diensten. Portals voor grote zakelijke ondernemers als groothandels en fabrikanten en complexe webshops voor online retailers met een veelheid aan producten, onze webshop systemen ondersteunen elke ondernemer.

intropic

Immense als partner voor jouw webshop

Voor veel ondernemers wordt de webshop een steeds belangrijkere bron van inkomsten. We denken dan ook graag mee hoe we het meeste uit jouw webshop kunnen halen. Welke koppelingen zijn voor jou belangrijk? Welke data wil je meten om alles te weten te komen over de sales en jouw klanten? Vragen die we samen met jou beantwoorden bij het opzetten of moderniseren van jouw webshop.  

Waarom een webshop via Immense? 

 • Koppeling met elk voorraad, vervoer -en klantsysteem
 • Geïntegreerde link naar Google Analytics
 • Oplossingen op maat
 • Gratis uitleg & handleiding
 • Team staat altijd voor je klaar

Maatwerk webshop

Een maatwerk webshop zorgt dat een webwinkel volledig aansluit bij jouw organisatie. Bovendien val je met een unieke webwinkel veel meer op tussen alle concurrentie. En niet geheel onbelangrijk, de gehele online winkel kan aangepast worden op jouw bezoeker. Naast een uniek design heeft maatwerk nog vele technische extra’s.
 

Webshop beheer

Eenvoudig te onderhouden en aan te passen. Zelfstandig het assortiment aanpassen, promoties opzetten en data verzamelen en analyseren van jouw klanten. 

 

Zoekmachine vriendelijk

Vergroot jouw vindbaarheid met een technisch goed opgebouwde webshop waarmee je scoort in de zoekresultaten van Google en Bing.

 

 

Helemaal afgestemd op jouw wensen

Een webshop op maat, volledig ingericht zoals jij het wil. Een uniek design met alle technische mogelijkheden waar jij behoefte aan hebt. 

 

Zeer gebruiksvriendelijk

Geen technische kennis nodig. Elke webshop is voorzien van een handleiding die je meeneemt in elke stap die je in jouw webshop moet doorlopen.

 

Groeit met een onderneming mee

Een webshop op maat is een dynamisch geheel. Wanneer de onderneming groeit, groeit de webshop mee in technische en commerciële mogelijkheden.

 

Integratie met elke betaalmethode

Het goed verwerken van betalingen is essentieel. Onze webshops kunnen worden geïntegreerd met elke online betaalmethode en alle beschikbare betaalsystemen, wel zo'n gerust gevoel. 

voordelen en toepassingen

 

Automatiseren

Groei van jouw webshop betekent het maken van extra koppelingen, upgraden van de logistiek en verbeteren van de klantenservice. Een maatwerk webshop maakt deze groei mogelijk. 

 

B2C

Een maatwerk oplossing binnen jouw online retail strategie. Een webshop met uniek design en eenvoudige navigatie, volledig afgestemd op jouw doelgroep.

 

B2B inkoopportal 

Als groothandel of fabrikant eenvoudig bestellingen verwerken met een geavanceerde inkoopportal. Voorraadbeheer, logistiek en financiën in één maatwerk oplossing verwerkt.

 

Dashboard

Eenvoudig zelf data bijhouden in het dashboard, op maat gemaakt voor jouw webshop. Verkoopcijfers, klantdata en het opvragen van historische gegevens, alles is mogelijk met onze rapportagetool.

 

Responsive design

Met je webshop aanwezig zijn in elke fase van de customer journey betekent ook aanwezig zijn op elk device. Smartphone, laptop, Ipad en desktop, jouw maatwerk webshop beweegt met elk format mee.

Logistiek

Logistiek

Je wilt dat jouw webwinkel automatisch communiceert met andere partijen en webservices. Met social media, een boekhoud- of betaalsysteem bijvoorbeeld. Immense implementeert of bouwt elke gewenste koppeling voor jouw webshop.

Koppeling met bestaande bedrijfssoftware

De webshop kan gekoppeld worden aan nagenoeg elk voorraad, vervoer - en klantensysteem, maar uiteraard kan dit ook zelf in het Content Management Systeem van de winkel geregeld worden. Door bestaande systemen te koppelen vermijd je dubbel werk. Informatie zoals klantgegevens integreren we direct in het nieuwe systeem. Evenals de actuele voorraadstatus.

Koppelingen met verzend- en fulfilment partijen

Rechtstreeks verzenden, via een fulfilment partij verzenden, retouren, ophalen en afleveren, er is van alles mogelijk. Enkele fullfilment partijen waarmee Immense koppelingen bouwt zijn onder meer Montapacking, Dynalogic, SW-Retail, DHL Easyship en Blast Ramp.Online betaalmethodes

Online betaalmethodes

Je wilt dat jouw klanten met een gerust gevoel binnen jouw webshop kunnen afrekenen. Daarom is het belangrijk dat meerdere online betaalmethoden geïntegreerd kunnen worden zodat de klant zelf de online betaalmogelijkheid kan kiezen waar ze zich het prettigst bij voelen. We denken graag mee welke online betaalmethoden het beste aansluiten bij jouw website, producten en doelgroep.

Koppeling met online betaalmethoden

Rechtstreeks betalen via de bank, afrekenen met creditcard, alles is mogelijk. De betaalpartners waarmee Immense koppelingen bouwt zijn onder meer Adyen, Ingenico (Ogone), Afterpay, Docdata, Multisafepay, Pay.nl, Paypal, Buckaroo, Mollie, Icepay, ABN Amro, Rabobank, CM Payments, Internet Secure en Stripe.Boekhoud software

Boekhoud software

Werk je al met een online boekhoudsysteem, maar heb je het gevoel dat er meer uit te halen is? Het maken van de juiste koppelingen met jouw online boekhoudsysteem zorgt ervoor dat je jouw webshop koppelt aan verschillende bedrijfsonderdelen waardoor je nog beter inzicht krijgt in alle lopende bedrijfsprocessen.

Welke koppelingen met jouw online boekhoudsysteem zijn er?

Aangezien de koppelingen die we implementeren met jouw online boekhoudsysteem allemaal op maatwerk berusten kunnen we elke gewenste koppeling voor je realiseren. Denk daarbij aan koppelingen met:

 • Het productaanbod
 • Beschikbare voorraden
 • Betaalsystemen
 • Planningssystemen
 • Een inkoopportal

Twinfield, Microsoft Dynamics NAV, AccountView en Nmbrs zijn bekende online boekhoudsystemen waarmee we dagelijks alle mogelijke webshop koppelingen maken voor onze klanten. Hoe werken wij

Hoe werken wij

Een helder, transparant traject

Wij vinden het belangrijk dat je als klant precies weet waar je aan toe bent als je met Immense een samenwerking aangaat. Het bespreken van doelstellingen, verwachtingen en een duidelijk plan van aanpak zijn de basis van de manier waarop wij voor al onze klanten werken. Om ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden ontstaan werken we met een helder stappenplan, vanaf de eerste kennismaking tot het opleveren van het eindproduct of dienst:

 • Intake
 • Planning
 • Wireframes & Design
 • Ontwikkeling
 • Testen & Oplevering
 • Onderhoud


Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.