Websites

Je stelt hoge eisen aan je website. Terecht, want tijdens de customer journey is jouw website het visitekaartje. De eerste kennismaking moet daarom gelijk het gevoel geven dat jouw bedrijf de oplossing biedt waar je doelgroep naar op zoek is. Een maatwerk website is dan echt iets voor jou.

intropic

Immense bouwt unieke websites op maat

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Wij ontwikkelen voornamelijk online websites die technisch maatwerk vereisen. Grote websites, uitgebreide online winkels en speciale mobiele sites. Of juist alleen een specialistisch onderdeel van een bestaande site, zoals de ontwikkeling van een specifieke koppeling.

Soorten maatwerk websites:

 • Multimedia sites
 • Nieuwsportals
 • Evenementensites
 • Multi-site platforms
 • Websites met specifieke koppelingen
 • Community portals

Websites van hoge kwaliteit

Unieke look and feel

Wij maken gebruik van de laatste technieken, waardoor onze websites altijd een unieke look and feel hebben. Bovendien is onze code altijd geoptimaliseerd voor zoekmachines. Een goede website op maat verdient het ook om goed gevonden te worden.  

Gebruiksvriendelijk CMS

We voorzien onze websites van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Dit CMS systeem hebben we ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze klanten eenvoudig en zelfstandig het onderhoud en beheer van hun website kunnen uitvoeren.

Software nabouwen

Verouderde software? We weten hoe we snel en effectief software kunnen nabouwen die bestaande bedrijfsprocessen direct kunnen ondersteunen. Door maatwerk oplossingen zit je standaard software je niet in de weg wanneer je naar het volgende niveau door wilt groeien.

Koppelingen

 

Webkoppelingen

Bij de meeste maatwerk websites is het noodzakelijk dat een systeem automatisch communiceert met andere partijen en webservices. Met social media, een boekhoud- of betaalsysteem bijvoorbeeld. Immense maakt bestaande koppelingen of koppelingen op maat.

 

Boekhoudsystemen

Het maken van de juiste koppelingen met jouw online boekhoudsysteem zorgt ervoor dat je verschillende bedrijfsonderdelen tot één geheel integreert waardoor je nog beter inzicht krijgt in alle lopende bedrijfsprocessen.

 

Mailchimp API

Via de API van Mailchimp kunnen we een volledige integratie maken met je website of CRM systeem, zowel vanaf het web/app naar MailChimp als andersom. Een voorbeeld van een eenvoudige koppeling is een nieuwsbrief aanmeldformulier op je eigen website. 

 

Instagram API

Met de Instagram API koppeling kun je foto's van Instagram op basis van gebruikers en tags publiceren op je eigen website. Daarbij kunnen ook de comments en likes worden opgehaald. Verhoog zo engagement op je website met het maken van deze koppeling.

 

Facebook apps

Het inrichten van een eenvoudige fanpage tot het op maat bouwen van een app die gekoppeld is aan de database van een website en het meten via Facebook Insights. Immense kent alle mogelijkheden van Facebook Apps en API koppelingen. 

 

Overige koppelingen

Koppelingen kunnen met nagenoeg elk voorraad, vervoer - en klantensysteem gemaakt worden. Door bestaande systemen te koppelen vermijd je dubbel werk. Informatie zoals klantgegevens integreren we direct in het nieuwe systeem. Evenals de actuele voorraadstatus. Koppelingen op maat die perfect aansluiten bij jouw maatwerk website.

Content management

Content management

Wil je niet afhankelijk zijn van je webbouwer om aanpassingen door te voeren? Maak gebruik van het CMS dat Immense heeft ontwikkeld en bespaar tijd, kosten en energie.

Jouw website in eigen beheer

Het CMS systeem is zo opgebouwd dat je zelf eenvoudig je website kunt beheren en onderhouden. Je kunt zelf gebruikers toevoegen, beheren en de rechten toewijzen. Doordat ons CMS meebeweegt met de laatste technieken, is de website ook makkelijker zelf SEO-proof te maken.

Website op maat

Ons basis CMS passen we op jouw wensen aan. Vervolgens het mogelijk om op een later moment nog extra modules en functionaliteiten toe te voegen, zonder daarvoor de website en het CMS geheel opnieuw te hoeven opbouwen. Alles wat we bouwen is namelijk modulair en op maat.Maatwerk websites

Maatwerk websites

Heb jij een complexe website nodig met veel functionaliteiten die niet in standaard software zitten? Immense ontwikkelt samen met jou een maatwerk oplossing die volledig aansluit op jouw situatie.

Voordelen van een maatwerk website

 • Maatwerk kent geen grenzen. Wij kunnen dan ook alles maken wat de techniek toelaat. Altijd geheel toegespitst op jouw wensen en behoefte van de gebruiker.
 • Een unieke website maakt het een stuk eenvoudiger om je als organisatie te onderscheiden van de concurrent.
 • Maatwerk websites kunnen zo opgebouwd worden dat een koppeling met elk gewenst systeem mogelijk is. Een betaalsysteem of integratie van een boekhoudprogramma bijvoorbeeld.
 • De gebruiksvriendelijkheid van maatwerk applicaties is een stuk beter dan bij standaard open source systemen.


Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Een helder, transparant traject

Wij vinden het belangrijk dat je als klant precies weet waar je aan toe bent als je met Immense een samenwerking aangaat voor een maatwerk website. Het bespreken van doelstellingen, verwachtingen en een duidelijk plan van aanpak zijn de basis van de manier waarop wij voor al onze klanten werken. Om ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden ontstaan werken we met een helder stappenplan, vanaf de eerste kennismaking tot het opleveren van het eindproduct of dienst:

 • Intake
 • Planning
 • Wireframes & Design
 • Ontwikkeling
 • Testen & Oplevering
 • Onderhoud


Ook de volgende stap maken?

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.